Ai curajul de a recunoaste ca esti inteligenta, frumoasa, stapana pe sine si ca iti doresti cu ardoare independenta financiara?

Daca esti o tanara atragatoare ce stie ce-si doreste de la viata, cu aspiratii mari si multa ambitie, Art Studio Videochat Bucuresti vine in ajutorul tau si-ti pune la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a excela ca model de videochat.

Click si suna la 0765.328.543 pentru a afla cum poti excela ca model de videochat

Experienta in domeniul videochatului si profesionalismul echipei Art Studio Videochat Bucuresti te vor ajuta sa devii femeia puternica la care ai aspirat dintotdeauna. Oferim conditii de lux, siguranta si intimitate, pentru ca tu sa mergi cu placere la studio.

Click si suna la 0765.328.543 pentru a afla ce conditii iti punem la dispozitie

La Art Studio Videochat Bucuresti vei gasi o echipa tanara, cu experienta in domeniul videochatului. Ne bazam pe profesionalism si seriozitate.

BONUSURI VIDEOCHAT ART STUDIO

Art Studio răsplătește fidelitatea și seriozitatea modelelor printr-un sistem de bonusuri și avantaje:

Bonus Extra Shift
Pentru modelele care vor lucra 6 ture intr-o saptamana, se acorda bonus aditional de 10% pentru tura respectiva.

Bonus Seriozitate
In fiecare perioada se alege cel mai serios model (cele mai multe ore online, modelul care nu isi schimba deloc tura, care respecta cel mai bine regulamentul intern) castiga un voucher la un salon de infrumusetare.

Concurs Best Model of the Day
Saptamanal se va premia Best Model of the Day 25$, ziua este aleasa in urma extragerii din urna. Extragerea se face de cate un model si are loc in fiecare duminica.

Bonus de recomandare
Studioul nostru de videochat te rasplateste pentru fiecare model recomandat astfel: pentru primul model 150$, pentru al doilea model 200$, pentru al treilea model 250$…

Te-am facut curioasa? Click si suna la 0765.328.543!