Multe dintre modelele noastre ajung la Art Studio după ce au avut experiențe neplăcute cu diverse studio-uri videochat din București. Multe fete sunt atrase de mirajul reclamelor și al promisiunilor de câștiguri substanțiale și nu verifică toate aspectele necesare pentru ca munca lor într-un studio videochat să fie în regulă. Iată câteva dintre lucrurile cu care ele s-au confruntat.

Legalitate

Legalitatea unui studio videochat este cea mai importantă. Verificați înainte dacă toate actele sunt în regulă, dacă studio-ul este înregistrat juridic, plătește taxele la zi și are tot cadrul legal necesar pentru a funcționa. Chiar dacă studio-ul este legal, asigurați-vă că aveți contract. Nu acceptați să lucrați fără, verificați fiecare detaliu și vedeți dacă nu există aspecte menționate acolo care v-ar putea afecta (de exemplu, pot exista clauze care să vă interzică să lucrați într-un alt studio videochat pentru o anumită perioadă de timp ce poate ajunge și la doi ani de când plecați de acolo).

Factorul uman

Aspectul uman este iarăși extrem de important. Cum este managerul? Este o persoană deschisă, respectuoasă, corectă? Vă ajută, vă susține, ține cont de nevoile voastre? Din păcate, ca în orice domeniu, și aici pot exista cazuri de manageri cu un comportament inadecvat din multe puncte de vedere sau cu manageri pe care nu îi interesează nevoile modelelor care lucrează în acel studio videochat. Sub nici o formă nu acceptați un comportament nepoliticos, abuziv sau lipsit de respect din partea managerului (lucru valabil la orice job, dar mai ales când vorbim de videochat).

Mod de lucru

Bunul mers al unui studio videochat constă în respectarea promisiunilor – salarii date la timp, bonusuri corecte și transparente, program clar, curățenie, punerea la dispoziție și funcționarea tuturor lucrurilor de care e nevoie pentru desfășurarea activității, de la accesorii la computere. Pare de bun simț, dar sunt cazuri când modelele sunt envoite să-și cumpere singure accesoriile sau hainele sau o cameră web mai bună, pentru că cea de la studio mai mult le încurcă.

Confidențialitate

Nu vreți să vedeți fotografii cu voi pe site-ul studio-ului sau în reclame dacă nu v-ați dat acordul (se poate întâmpla, da!). Și nu vreți nici ca utilizatorii din România să aibă acces la camerele voastre de videochat. Asigurați-vă de intimitate și de confidențialitatea datelor.La Art Studio, ne mândrim că aceste probleme sau altele nu există. Funcționăm 100% legal, ne îndeplinim toate promisiunile și principala noastră grijă este bunăstarea modelelor noastre, fie că vorbim atât de câștiguri substanțiale, cât și de confidențialitate, condiții foarte bune de muncă și respect reciproc.