Pentru că fiecare domeniu de activitate are premiile și recunoașterile lui, și în zona videochat-ului există distincții pentru modele, studio-uri, site-uri sau manageri. EroticCamAwards este unul dintre cele mai importante evenimente de profil, unde câștigătorii se aleg pe baza unui proces îndelungat de selecție și vot.
Ne bucurăm că cel puțin una dintre modelele noastre a fost nominalizată să participe la EroAward și îi ținem pumnii, o susținem din toate punctele de vedere, pentru că suntem siguri că participarea ei va fi un succes, bazat pe talent, dedicare și o sumă foarte mare de calități personale care fac să fie iubită și apreciată în lumea videochat-ului.Nominalizările se pot face până în aprilie anul viitor, pentru ca apoi să urmeze votul final, iar în iunie, în Spania, marea gală de premiere. Sunt 54 de categorii, unele dintre ele tare simpatice: cel mai amuzant model (pentru că umorul contează!), social media star, cel mai frumos posterior, cel mai bun model tatuat și multe, multe alte categorii tematice pe care le găsiți pe site.Scopul evenimentului este acela de a promova modelele, care se vor putea vota aici, și vor fi apreciate atât pentru munca lor pe cameră, dar și pentru abilitățile de promovare și comunicare.Frenezia evenimentului cuprinde lumea videochat-ului timp de luni bune, cât modelele și studio-urile se promovează, arată ce au mai bun și vor să-și demonstreze performanța, profesionalismul și dedicarea.Punctul ei culminant este Gala, unde se leagă prietenii, se pun la cale colaborări și contracte noi, se fac traininguri și modelele sunt expuse la marea lume a videochatului internațional, ca niște adevărate staruri. E un eveniment unde înveți, interacționezi cu alții, te dezvolți personal și vezi care sunt cele mai bune practici din industria noastră.Aceste premii sunt importante pentru industria de videochat, promovează modelele la statutul de vedete internaționale, le pun în cea mai bună lumină și le ajută enorm în cariera lor pe viitor, care poate merge spre film, modelling, fashion sau, de ce nu, business.Am întrebat-o pe colega noastră ce înseamnă aceste premii pentru ea.
Ce te motiveaza sa participi la Erotic Cam Awards si ce inseamna aceste premii pentru tine?
În primul rând, Erotic Cam Awards nu este un concurs în care se înscriu modele, este un concurs în care modelele sunt nominalizate de către membri. Iar în acest sens aș putea spune că este o onoare și o bucurie sufletească imensă să știu că am lângă mine oameni care mă susțin zi de zi, care sunt sinceri și care chiar mă iubesc pentru ceea ce sunt eu. Îți imaginezi că acest lucru înseamnă extrem de mult pentru mine. Și nu doar pentru mine în mod special, cred că pentru fiecare model în parte. Este foarte important să te simți apreciată și susținută din toate punctele de vedere. Până la urmă, tot progresul meu li se datorează și membrilor într-un anumit fel. Practic am crescut frumos alături și împreună cu ei. Ei au fost cei mai sinceri oameni pe care îi cunosc. Au fost întotdeauna lângă mine și m-au susținut în absolut orice, fie că a fost o nebunie, un concurs sau pur și simplu. Modul în care comunicăm și legătura care s-a strâns pe parcurs nu poate decât să mă bucure.
Aceste premii demonstrează evoluția mea ca model într-un mod plăcut. În momentul în care îți dorești să fii din ce în ce mai bun în ceea ce faci, indiferent de job sau meserie, și atâta timp cât îți place ceea ce faci cu adevărat, mi se pare foarte normal să ajungi la rezultate frumoase. Orice femeie din lume își dorește să fie apreciată, respectată, complimentata și iubită. Asta te ajută în primul rând pe tine ca femeie, te dezvoltă.
Cred că ideea principală e să știi că te afli mereu într-o competiție și ce presupune aceasta. Este adevărat că există membri pentru fiecare model în parte. Însă, în momentul în care îți dorești să fii mai mult decât un simplu model trebuie să iei în calcul ideea de competiție. Sunt foarte multe modele bune. Și asta se datorează în mod special dedicarii de care dai dovadă, ambiția ta de a reuși și de a fi cât mai bună și desigur, de o echipă profesionistă care să-ți îndrume pașii. Cu cât te implici mai mult, cu atât reușești mai mult. Consider că oricine poate reuși atâta timp cât își dorește și luptă pentru ceea ce-și dorește.
——————————–
Îi dorim mult succes participantei noastre, am fi foarte fericiți să câștige (vă dați seama ce petrecere faină am face la studio!) și ne-am bucura să avem mai multe modele care doresc să fie nominalizate și se înscrie, pentru că, știm sigur, merită!