Toate ne dorim să petrecem cât mai mult timp în secțiunea de chat privat cu un membru. Câștigurile sunt substanțiale și e altceva când vorbești cu o singură persoană, îi oferi toată atenția ta și se stabilește o legătură. Cum facem însă să prelungim acest timp? Care sunt trucurile pentru ca modelele videochat să păstreze mai mult membrii în chat-ul privat? Dacă a intrat în secțiunea de chat privat înseamnă că e interesat de tine, că i-ai plăcut și că vrea să interacționați mai mult.

Joacă-te

Fii seducătoare, jucăușă, micile gesturi pot schimba complet atmosfera din chat-ul privat. O mână prin păr la momentul potrivit sau un semn de vino-ncoa cu degetul pot face minuni, la fel și un “botic” senzual sau o glumă bine spusă.

Nu te grăbi

Mărește tensiunea, așteaptă, prelungește momentele subtil, fără a da senzația că vrei să lungești sesiunea, dar nici nu te grăbi să faci imediat tot ce îți cere.

Comunică

Cum am mai spus, bărbații intră pe site-urile de videochat și din nevoia de comunicare și intimitate. Întreabă-l ce-i place, cum e viața lui, ce l-a adus acolo, ce fantezii are, ce iubește la o femeie. Întreabă-l cât mai multe lucruri, stabilește o legătură, astfel te asiguri nu doar că va sta mai mult timp în secțiunea chat privat, dar și că se va întoarce să te vadă. Povestește-i și tu despre tine, fii deschisă.

Fii caldă și implicată 

Nimeni nu vrea un model care se poartă mecanic, rece, care dă impresia unei actrițe care nu are chef de rolul pe care-l joacă. Arată că îți place ceea ce faci, că ești acolo pentru a-i satisface lui plăcerile, că vrei să-l cunoști mai bine, că ai emoții și că te bucuri de interacțiunea cu el.

Controlul e la tine 

Nu te pierde cu firea, orice bărbat poate fi manipulat subtil și făcut să răspundă la dorința ta de a-l păstra mai mult în secțiunea chat privat. Joacă-te cu el, întoarce-i întrebările și cerințele, fă-l să-ți spună mai multe și întoarce orice situație în favoarea ta.