Luna decembrie este una dintre perioadele magice ale anului, mai ales pentru modelele Art Studio. Ca-n fiecare lună, acestea beneficiază de bonusuri substanțiale din partea studioului Art Studio.
Cu toții iubim luna decembrie. Este luna surprizelor și a sărbătorilor magice, care întotdeauna ne încălzesc sufletul. Este o luna ce ne aduce în dar miracol, iubire și inocența copilăriei. Are un miros profund de scorțișoară, măr copt și vin fiert.

La Art Studio, magia există!

După cum deja știți, modelele noastre beneficiază de training personal și suport tehnic 24/24h, astfel încât toate ajung cu ușurință la câștiguri considerabile.Câștigurile sunt chiar cele care te propun să primești cele mai magice bonusuri.Best Art Model, luna decembrie, va fi deținătoarea celor 300$ puși în joc pentru locul 1 din lista celor mai bune modele Art Studio. Totodată, modelele clasate pe locurile 2 și 3, beneficiază de ocazia de a extrage un bilet norocos din bolul magic unde vor fi puse în joc nenumărate premii în valoare de 200$ fiecare. Acestea constau în diferite obiecte vestimentare, produse de make-up sau bijuterii prețioase, toate aflate sub numele unor brand-uri celebre.Descoperă și tu magia fiecărei luni a anului împreună cu Art Studio!