Daruind din suflet, castigi un zambet. Iar un zambet poate spune mai mult decat o mie de cuvinte.
 Decembrie este luna magica a fiecarui an, anotimpul fericirii si al copilariei. Este luna inimilor mari. Momentul in care daruiesti din suflet pentru un alt suflet.Intotdeauna mi s-a parut ca in decembrie timpul parca intra intr-o alta dimensiune. Totul e plin de magie ce vine din sufletul fiecaruia dintre noi.
 Art Studio daruieste zambete magice!  De-a lungul timpului am invatat ca Dumnezeu ne-a creat pentru a darui. Primirea si daruirea cadourilor este in mare masura inrudita cu milostenia. Omul nu ar fi stiut notiunea verbului “a darui” daca nu ar fi venit in existenta ca o fiinta creata dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu. 
Ca in fiecare an, pentru Art Studio, Craciunul inseamna daruire. Luna decembrie este una in care colectivul nostru reuseste sa faca extrem de multe lucruri frumoase pentru copiii a caror soarta nu a fost una extrem de fericita. Si ca de fiecare data, am primit in schimb o multime de zambete sincere, pline de multumiri.Daruieste si tu! Un zambet le poate schimba viata.