Aceasta este intrebarea frecventa ce se afla pe buzele tuturor tinerelor dornice de a face parte din acest domeniu.N-o sa te mintim! Pentru inceput, trebuie sa stii ca media castigurilor tale lunare sunt date de ecuatia dintre: timp petrecut online + limba engleza + ambitie. Seriozitatea si ambitia vor fi punctele tale forte inca din prima zi.
 Art Studio se angajeaza printr-un contract (legal) semnat direct cu modelul (persoana fizica cu varsta 18+) sa-ti puna la dispozitie
 tot ce ai nevoie pentru ca tu sa-ti indeplinesti visul.Art Studio te va reprezenta in mod legal in acest domeniu pe tot parcursul colaborarii.Trainer-ul te va pregati si te va sustine in mediul online in tot acest timp.Restul staff-ului se va ingriji de imaginea si dezvoltarea ta personala in fiecare zi.La inceput, ca in orice job, poti intampina mici dificultati de acomodare. Pentru asta, Art Studio si-a pregatit echipa cu intensitate.
  Inceputurile ca model de videochat iti pot aduce castiguri mai mici. Insa aceste “mici castiguri” inseamna cu mult peste salariul minim  pe economie.
 In timp ce avansezi in acest domeniu castigurile tale vor creste de la o luna la alta, implicand seriozitatea de care dai dovada.

Spre exemplu, la Art Studio target-ul modelului se claseaza cumva astfel:

– un model de nivel incepator, castiga in medie intre 300-1.000 $/perioada; – un model de nivel mediu, castiga in medie intre 1.000-3.000 $/perioada; – un model de nivel avansat, castiga in medie intre 3.000-10.000 $/perioada; – un model de top, castiga in medie 20.000$/perioada.Avansarea ca model de videochat depinde in mare parte de aspiratiile si ambitia ta, insa si de seriozitatea si implicarea echipei ce se afla
 in spatele tau. In spatele fiecarui model de succes, se afla un studio de succes.Be smart. Choose Art!