In general, studiourile de videochat din Bucuresti isi recompenseaza modelele care dovedesc seriozitate si implicare, oferindu-le, pe langa salariul lunar/bilunar si o serie de bonusuri semnificative. Aceasta practica are ca scop fidelizarea modelelor de succes si incurajarea tuturor modelelor sa faca performanta. Bonusurile se mai pot oferi si in alte situatii : de exemplu, la Art Studio vei primi un bonus de 250$ daca aduci o fata noua la studio. Daca aduci mai mult de trei fete, vei primi 500$ bonus. Uneori, studiourile de videochat decid sa ofere modelelor bonusuri importante in anumite perioade ale anului, cand activitatea de videochat este mai intensa si castigurile mai importante. La fel ne-am gandit si noi.

Art Studio ofera bonusuri importante in luna iulie

Pentru ca stim cat de importante sunt incurajarile pentru a face performanta in orice domeniu, la Art Studio ne-am gandit ca in luna iulie sa ne rasplatim modelele cu cele mai multe ore si/sau cu cele mai mari incasari online. Astfel, pentru a le multumi colaboratoarelor noastre si a le incuraja sa continue sa lucreze la fel de serios si cu rezultate, le vom oferi bonusuri pentru videochat importante in functie de performanta (in valoare totala de 650$).

Concursul de videochat te incurajeaza sa excelezi

Fara ambitie si determinare, nu poti reusi in nimic din ce-ti propui. Astfel, noi ne-am gandit sa ne ambitionam modelele oferindu-le posibilitatea de a se intrece intre ele in cadrul unui concurs de videochat. Astfel, modelele care se vor clasa pe primele pozitii in functie de castiguri si ore petrecute online vor incasa sume importante in luna iulie.

Cum sa castigi mai mult ca model de videochat

In general, regulile pentru a castiga bine ca model de videochat sunt simple : ca in orice alta activitate, ai nevoie de o motivatie puternica, dorinta de a reusi, seriozitate si implicare reala. Daca vedem aceste atribute la tine, te vom incuraja sa-ti atingi potentialul maxim. Pentru a reusi in industria videochat-ului, trebuie sa stii in primul rand sa te faci placuta pentru persoanele cu care comunici. Pentru asta, nu ezita :
  • Sa adopti un ton familiar, relaxat, astfel incat interlocutorul sa se simta bine atunci cand discuta cu tine
  • Sa folosesti cat mai des numele persoanei cu care discuti
  • Sa-l faci pe interlocutor sa se simta special atunci cand discuta cu tine. Cu siguranta va reveni.
  • Sa pui intrebarile potrivite care sa invite la dialog, sa zambesti si sa-ti privesti interlocutorul in asa fel incat sa creezi o legatura puternica, care sa treaca dincolo de ecran.
  • Sa-ti folosesti tot arsenalul de atractie de care dispui pentru a fideliza membrii. Si nu uita ca tu esti cea care detii controlul discutiei. Cu cat vei fi mai fermecatoare, cu atat vei avea mai multi vizitatori si, implicit, castiguri mai mari.
Daca doresti si tu sa te alaturi echipei Art Studio si sa beneficiezi de un salariu motivat si bonusuri importante, contacteaza-ne la 0765.328.543 (disponibil si pe WhatsApp) sau completand formularul online. Sistemul nostru de bonusuri este unic pe piata studiourilor de videochat din Bucuresti. Astfel, cu noi te vei putea bucura de castiguri fabuloase si de o cariera de model de videochat de succes.