Vrei sa-ti continui studiile si sa faci bani frumosi in acelasi timp? Ai nevoie de un job cu program flexibil care sa-ti permita sa te duci si la cursuri? Te-ar interesa un loc de munca unde sa te duci de placere, sa cunosti oameni noi si sa te distrezi? Daca raspunsul la intrebarile de mai sus a fost afirmativ, te asteptam la Art Studio pentru a-ti prezenta oferta noastra de angajare si bonusurile importante pe care le acordam in luna septembrie.Viata de student este frumoasa. Ne vei uita niciodata petrecerile din camine, iesirile din cluburi si excursiile cu gasca la mare. La fel, nu vei uita niciodata noptile in care ai invatat si emotiile traite impreuna cu colegii la aflarea rezultatelor la examene. Si pentru ca stim cat de important este pentru tine sa ai o stabilitate financiara in anii de studentie, ne-am gandit sa-ti facem o oferta de nerefuzat : vino sa te angajezi la studioul nostru si vei primi un bonus foarte important la inceput de drum.

De ce sa alegi angajarea la un studio de videochat din Bucuresti

Un job in videochat te-ar putea ajuta sa castigi sume importante, sa te dezvolti profesional si personal. Daca-ti faci griji in ceea ce priveste discretia, stai linistita. Majoritatea membrilor sunt din Statele Unite, iar accesul pe site-uri nu este permis utilizatorilor romani, deci nu ai putea fi vazut de cineva din tara.In ceea ce priveste partea metariala, gandeste-te ca la salariul lunar se adauga si multe alte bonusuri, deloc de neglijat. Deci, ai putea sa te bucuri de sume importante, pe care multi angajati full time nu le castiga dupa ani buni de munca. In septembrie, de exemplu, ne-am gandit sa le oferim modelelor care vin la studio cu o prietena un bonus de 500$. Suma iti fi cu siguranta de ajutor la inceperea facultatii.La noi la studio, distractia e asigurata. Vei face parte dintr-o echipa tanara, unde ne sprijinim reciproc pentru a creste profesional si personal. Daca ai cunostinte de limba engleza si iti place sa cunosti oameni noi cu care sa discuti pe teme diverse, vino la Art Studio si te vom ajuta sa te lansezi intr-o cariera de viitor.

România, lider mondial în videochat

Videochatul este o afacere extrem de profitabila in Romania, care este in prezent lider mondial, dupa ce si-a triplat castigurile in aceasta industrie in ultimul an. Momentan, se estimează că veniturile anuale aduse de aceasta afacere la nivel mondial se ridica la peste doua miliarde de euro.Daca vrei sa faci parte si tu din echipa noastra, contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii.