In zilele noastre, imaginea vinde, fie ca este vorba de un spot publicitar, un videoclip, un blog sau un film. Evident, aspectul fizic este cu atat mai important in videochat-ul pentru fete, pentru ca prima impresie conteaza foarte mult atunci cand interactionezi cu membrii.Este ideal ca modelele sa fie machiate si aranjate de un specialist pentrusedinta fotoinitiala. Totusi, a avea o poza de profil profesionala nu este de ajuns pentru a avea succes.  Pentru ca, daca atunci cand un membru da click pe profil descopera de fapt o domnisoara sifonata, fara chef si fara stralucire, evident ca va fi dezamagit si va trece mai departe la altcineva.

Cum se ingrijeste un model de videochat de succes

Pentru a arata bine mereu in fata camerei, trebuie sa ai mare grija la machiaj: foloseste produse profesionale, HD, in culori mate si tine cont de anumite reguli de make-up. Incearca sa pari degajata si naturala, nu exagera cu prea mult fond de ten si evita fardurile de ochi in culori pastelate. Pentru ca fondul de ten sa arate mai natural si sa acopere toate micile imperfectiuni, foloseste primerul. Acesta va oferi pielii un aspect uniform si o stralucire aparte in fata camerei. Intotdeauna machiaza-te la lumina naturala. Lumina artificiala te poate induce in eroare si te poate face sa aplici prea mult machiaj. Parul trebuie sa fie curat, fresh si coafat in functie de tinuta pe care o porti. Nu e nevoie de o coafura sofisticata, insa nici sa le dai impresia membrilor ca abia te-ai ridicat din pat, oricat de sexy ai fi cu parul dezordonat.

Ce tinute poti purta pentru a avea succes ca model de videochat

Tinutele sunt foarte importante in meseria de model de videochat. Ai nevoie de haine comode si sexy in acelasi timp, care te pun in valoare si te fac sa te simti sigura pe tine. Evita bumbacul si hainele prea « cuminti ». Lenjeria sexy, rochiile si fustele feminine si accesoriile de calitate te vor face sa stralucesti in fata camerei. In general, e bine sa porti ceea ce iti place si te face sa te simti bine. O femeie sigura pe ea va atrage intotdeauna.

Un corp frumos dar si o personalitate fermecatoare

Totusi, pentru a deveni un model de top, nu este suficient sa ai un corp frumos si bine ingrijit. Fetele care fac videochat de mult timp stiu sa se faca placute, sa comunicesi sa atraga atat prin limbajul verbal cat si non-verbal. Un nivel avansat de limba engleza, o imaginatie debordanta si o cultura generala bogata sunt din nou atuuri clare ale unui model de videochat pentru fete. Asadar, pentru a ajunge acolo unde iti doresti in meseria de model, este esential sa investesti in aspectul fizic, dar in egala masura  sa-ti pui in evidenta trasaturile de personalitate care vor determina membrii sa-si doreasca sa vorbeasca tot mai mult cu tine : inteligenta, originalitatea, spontaneitatea si imaginatia.