Se pare ca tara noastra este recunoscuta in industria videochat-ului, situandu-se pe primul loc in Europa si pe locul doi mondial in ceea ce priveste incasarile din acest tip de activitate. La noi in tara functioneaza momentan 3.000 de studiouri videochat, unde sunt angajate zeci de mii de modele. La acestea se adauga alte 15.000 de fete care lucreaza pe cont propriu. In ultimul an, cifra de afaceri din industrie s-a triplat, ajungand la peste 300 de milioane de dolari.  In aceste conditii, din ce in ce mai multe tinere sunt interesate sa faca o cariera ca model de videochat. Daca esti majora, dezinvolta, ai o personalitate placuta si iti plac experientele noi, s-ar putea ca acest job sa ti se potriveasca. Iar daca te intrebi cum este mai bine sa lucrezi, de la studio sau de acasa, raspunsul este simplu : de la studio.

Videochat acasa sau la un studio de videochat din Bucuresti?

Un studio de videochat profesional iti ofera toate conditiile necesare pentru a-ti desfasura activitatea in mod optim : camere tematice, tinute profesionale, training initial, asistenta tehnica, echipamentele necesare.  Ca model independent trebuie sa suporti singura toate cheltuielile cu tinutele, spatiul de lucru, nu ai un program stabil si e greu sa te organizezi astfel incat sa-ti maximizezi profitul.  Concluzia o poti trage singura.

Etapele angajarii la studioul nostru profesional de videochat

Inainte de angajarea la studioul nostru de videochat, trebuie sa treci printr-un mic interviu, pentru a ne cunoaste mai bine si pentru a vedea daca aceasta activitate ti se potriveste cu adevarat. Ca in orice alta meserie, e nevoie de seriozitate si ambitie. Daca ai un fizic placut si stii sa vorbesti engleza la nivel conversational, aceasta nu iti va garanta succesul. Trebuie sa fii dispusa sa respecti un program, sa lucrezi in echipa si sa te dedici acestei activitati.

Program  flexibilil si venituri importante

La Art Studio iti garantam venituri importante inca de la inceputul colaborarii. Insa, trebuie sa stii ca nimic nu se face fara efort  si dedicare : cu cat vei sta mai mult online, cu atat iti va creste popularitatea si implicit castigurile. Daca esti mai retinuta, poti incepe prin a practica videochat-ul non adult, care nu presupune nuditate. Oricum, mare parte din aceasta activitate atat de controversata la noi in tara, se bazeaza pe arta modelului de a purta discutii pe teme diverse, de a pastrunde in mintea interlocutorului, facandu-l sa-si doreasca sa petreaca tot mai mult timp in compania sa. Cu cat esti mai inventiva si stii sa-ti vinzi mai bine imaginea, cu atat vei avea mai mult succes.

Mizam pe seriozitate si asiguram discretie

Daca ai fi interesata de angajarea la studioul nostru dar iti faci griji in ceea ce priveste imaginea ta, poti sta linistita. Ne-am asigurat ca profilele fetelor nu pot fi accesate de la noi din tara. Daca te-am facut curioasa, ce-ar fi sa ne faci o vizita la studio ?  Poti suna si la 0765.328.543 si iti vom oferi orice informatie suplimentara de care ai nevoie.