Multe fete interesate de un job in videochat se intreaba cum este mai bine sa lucreze: singure sau din studio. Evident, nu exista un raspuns standard pentru aceasta intrebare. Dar, pentru a lua o decizie corecta, este bine sa stii de la inceput care sunt plusurile si minusurile pentru fiecare situatie in parte.

De ce sa alegi angajarea la un studio de videochat

Daca vrei sa beneficiezi de suportul unei echipe de profesionisti, de training de specialitate, de servicii de machiaj profesional si cursuri de limba engleza, cel mai bine este sa lucrezi dintr-un studio de videochat.

Alte avantaje ale angajarii la studio ar fi :

  • La studio ai la dispozitie camere tematice, special amenajate pentru a crea ambianta perfecta in timpul discutiilor cu membrii
  • Beneficiezi de serviciile unui departament de contabilitate, care se ocupa de toate actele necesare
  • In camera de videochat este liniste, astfel incat sa te poti concentra pe discutii
  • Studioul de videochat iti pune la dispozitie fotografi profesionisti care te vor ajuta sa te promovezi pe site-urile de profil
  • Vei avea un venit lunar asigurat. La Art Studio platile salariilor se fac la timp in fiecare luna.
  • In plus, studiourile folosesc si un sistem de bonusuri consistente, pentru modelele care fac performanta. La Art Studio vei primi un bonus chiar de la inceputul activitatii.
  • Ti se va oferi consultanta de imagine din partea unor specialisti.
  • Studioul iti poate genera si trafic online

Singurele « minusuri » ale angajarii la studio sunt: programul de lucru (care la Art Studio este flexibil) si impartirea veniturilor cu studioul. Insa, punand in balanta plusurile si « minusurile »  vei realiza ca un program ordonat este benefic pentru oricine, iar stabilitatea financiara este preferabila fata de castigurile in salturi.

De ce aleg unele modele sa lucreze de acasa

Cu toate acestea, unele modele prefera sa lucreze pe cont propriu. Iata cateva motive pentru care fac aceasta alegere :

  • Acasa vei lucra doar atunci cand doresti. Asa cum am spus deja, acest lucru poate constitui un dezavantaj, pentru ca, daca nu lucrezi constant, nu ai nici venituri constante. La noi la studio iti vei putea alege oricum orele de lucru.
  • Nu pierzi timp in trafic. E adevarat ca acest lucru poate fi un avantaj, mai ales ca in Bucuresti traficul devine insuportabil la anumite ore. Cu toate acestea, daca nu iesi in oras si nu ai o viata sociala normala, abilitatile tale de relationare si comunicare (necesare in activitatea de videochat) vor avea de suferit.

In plus, atunci cand lucrezi de acasa, trebuie sa te ocupi singura de toate aspectele logistice : calculator, internet, amenajarea apartamentului, procurarea costumelor, acte, contabilitate.

Rezumand cele scrise mai sus, ramane sa tragi singura concluzia corecta.

Art Studio iti ofera posibilitatea de a lucra dintr-un studio amenajat profesional, alaturi de o echipa tanara si entuziasta, pentru a realiza castiguri consistente intr-o ambianta de lucru placuta. Te asteptam la o discutie pentru a-ti prezenta in mod obiectiv toate avantajele lucrului in studioul nostru amplasat ultracentral (Piata Unirii).


1500$ Salariu + 200$ BONUS la angajare