In ziua de astazi, comunicarea eficienta poate fi considerata cheia de bolta a oricarui business. De altfel, de modul in care stim sa comunicam depinde succesul oricarui tip de relatie, personala sau profesionala.

Daca de coeficientul de inteligenta si de coeficientul de inteligenta emotionala a auzit toata lumea, putini au auzit de coeficientul comunicarii, notiune ce s-ar putea traduce prin calitatea comunicarii dintre doua sau mai multe persoane.

O comunicare super eficienta iti poate garanta reusita in orice tip de activitate, inclusiv in videochat, activitate care se bazeaza exact pe arta de a comunica eficient si intr-un mod placut cu o persoana aflata de cealalta parte a ecranului.

Conditii de angajare la studioul de videochat

Daca te intereseaza sa incepi o cariera in acest domeniu foarte profitabil in acest moment in tara noastra, printre conditiile de angajare la cel mai bun studio de videochat din Unirii se vor enumera cu siguranta si abilitatile excelente de comunicare. Nu numai ca trebuie sa stapanesti o limba straina (engleza) la nivel conversational, dar trebuie si sa stii ce si cum sa comunici pentru a tine membrii cat mai mult timp in conversatie.

Detalii care conteaza pentru o buna comunicare

Pentru a-ti perfectiona abilitatile de comunicare, poti sa adopti urmatoarele strategii:

  • Fii atent la comunicarea non-verbala. Cel cu care discuti cu siguranta are anumite gesturi specifice (isi freaca palmele, isi trece mana prin par, isi tine barbia ridicata etc) , pe care tu le-ai putea descifra si folosi in folosul tau, cunoscand mai bine persoana si apropiindu-te astfel mai mult de ea in scurt timp.
  • Invata sa oferi exemple. Exemplele pot tine locul sfaturilor, care sunt percepute ca mult mai ofensive si care e bine sa fie evitate, mai ales la inceputul unei interactiuni.

De exemplu, in loc sa spui cuiva : «Nu mai manca alimente nesanatoase», ai putea sa-i propui exemplul unui prieten care a slabit si si-a tonifiat corpul adoptand un mod de alimentatie sanatos. Nu uita, atunci cand folosesti exemple dai senzatia ca vorbesti din experienta, pe cand, atunci cand dai sfaturi, pare ca vorbesti din teorie.

  • Invata sa eviti blocajele in comunicare, fiind deschis la idei care nu coincid neaparat cu propriile tale convingeri. Pana la urma nimeni nu are 100% dreptate pentru ca nimeni nu detine adevarul absolut.
  • Invata sa pui intrebari fara sa ranesti si fara sa transformi discutia intr-un interogatoriu. O intrebare bine pusa poate sa puna bazele unei apropieri frumoase intre oameni, pe cand o intrebare agresiva poate sa faca exact opusul.

Ca model de videochat, trebuie sa pui intrebarile potrivite, astfel incat interlocutorul sa-si doreasca sa se deschida cat mai mult in fata ta, creandu-se astfel aceea intimitate specifica unei relatii de durata.

  • Nu mai face presupuneri. Ia omul din fata ta asa cum este el, nu incerca sa-ti imaginezi despre el lucruri care de cele mai multe ori sunt gresite.

Daca vrei sa faci cariera intr-un studio de videochat din Bucuresti, perfectioneaza-ti tacticile de comunicare. Evident, aspectul fizic este extrem de important in bransa, dar nu subestima nici dorinta oamenilor de a fi ascultati, acceptati si intelesi. Contacteaza-ne si iti vom dezvalui si mai multe detalii despre arta de a face videochat.[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row]

Iti doresti un viitor nou si ambitios?