Pentru ca multe fete care isi doresc sa devina modele ne-au intrebat pe diverse canale ce ar trebui sa faca pentru a castiga si ele sume importante din videochat, ne-am hotarat sa facem aici o lista de calitati necesare pentru ca o fata sa faca performanta ca model.

Evident, aici sunt multe variabile. Sumele incasate depin de multi factori cum ar fi : disponibilitatea modelelor, programul fiecareia, calitatile fizice si intelectuale, cunostintele de limba engleza. Dar vom trece mai jos doar cateva din cele mai importante calitati pe care ar trebui sa le aiba un model feminin de videochat :

  1. Dorinta de schimbare

Oricate calitati si cunostinte ai avea, daca nu esti hotarata sa faci schimbari si nu esti un om de actiune, nu vei putea sa-ti atingi adevaratul potential, fie ca te apuci de videochat, fie ca vei opta pentru orice altceva. In viata trebuie sa vrei sa te schimbi si sa accepti sa faci anumite sacrificii pentru a-ti atinge scopurile.

  1. Profesionalism

Sa zicem ca ti-ai luat inima in dinti si ai venit la un interviu. Esti hotarata sa faci o schimbare in viata ta personala si profesionala si videochatul ti se pare cea mai buna solutie. Pana aici este perfect. Dar sa stii ca e nevoie de seriozitate in aceasta munca. Cu cat vei fi mai mult timp online, cu atat iti vei creste sansele de a atrage membrii in privat, iar castigurile tale vor creste pe masura implicarii si a seriozitatii cu care abordezi aceasta activitate.

  1. Lipsa inhibitiilor si a ideilor preconcepute

Fetele care vin la noi la studio stiu cate ceva despre videochat, dar de multe ori sunt influentate de ideile si parerile care se vehiculeaza in presa sau printre cunoscuti. Devarul este ca multa lume vorbeste dar putini stiu de fapt in ce consta videochatul. Si, in general, este mai bine sa treci totul prin filtrul tau si sa decizi singura daca ti se potriveste sau nu acest tip de job. La interviul initial noi iti vom explica totul si te vom ajuta sa incepi o cariera de viitor.

  1. Determinare si ambitie

Trebuie sa fii convinsa ca esti propria stapana a vietii tale si deci esti singura capabila sa ia decizii in ceea ce te priveste. Depinde doar de tine daca iti vei achita un credit in 30 de ani sau iti vei lua un apartament intr-un an. Depinde doar de tine daca accepti un job mult sub posibilitatile tale sau te lansezi intr-o cariera frumoasa si promitatoare. Fii ambitioasa si nu accepta mai putin decat meriti. Noi te vom sprijini in acest sens.

  1. Un aspect fizic placut si o personalitate vesela si atragatoare

Nu in ultimul rand, fetele care vin la noi sunt placute, simpatice, dragute, sexy. In plus, ne plac fetele vesele si cu o imaginatie debordanta. Daca te-ai recunoscut in descrierea de mai sus, da-ne un semn. Suntem nerabdatori sa ne cunoastem.