La noi in tara se discuta foarte mult despre meseria de model de videochat si, de cele mai multe ori, acest job este privit cu scepticism si neincredere. Adevarul este insa ca la noi in tara se castiga sume uriase din aceasta activitate si viitorul este foarte promitator pentru modele. Jobul de model de videochat poate fi unul foarte avantajos, insa numai pentru cele care stiu cum sa abordeze aceasta activutate, cele dispuse sa munceasca serios si sa se implice cu adevarat in activitatea din studio.

Char daca aspectul fizic este foarte important, nu orice fata frumoasa poate face cariera in videochat. Ca sa fii un model de succes e nevoie de mai mult decat un corp bine lucrat si o fata draguta. Sunt necesare cunostinte avansate de limba engleza, o imaginatie bogata, o oarecare cultura generala si ceva cunostinte de psihologie. Evident, toate acestea se pot invata in studio. La Art Studio ne ocupam indeaproape de pregatirea noilor modele, care vor fi initiate si sprijinite la orice pas pentru a face performanta.

Este un job in videochat un loc de munca sigur?

Videochatul pentru femei, ca si cel pentru barbati, este un job sigur si avantajos daca esti angajat (a) la un studio serios si legal. E bine deci sa te informezi inainte de a-ti alege locul de munca. La Art Studio iti vom explica inca de la prima intalnire in ce consta jobul, cum se desfasoara lucrurile, detalii despre angajare si metode de plata. Suntem transparenti si deschisi oricaror intrebari, pentru ca suntem de parere ca increderea este baza oricarei colaborari.

Castiguri posibile la un studio de videochat

Castigurile la un studio de videochat variaza foarte mult de la model la model si de la o luna la alta. La Art Studio noi garantam un salariu de 1500$ dupa primele luni de activitate, daca modelul este serios si muncitor. In plus, noi oferim bonusuri consistente pentru merite, loialitate si recomandari. Stim ca majoritatea modelelor viseaza sa-si cumpere o casa, o masina sau sa se intretina singure in facultate. Stim cat de greu este sa-ti gasesti un loc de munca bun in ziua de azi. De aceea va suntem alaturi la fiecare pas si va asiguram ca platile sunt consistente si se fac mereu la timp.

Fii originala, indrazneata si pozitiva

Tot ce trebuie sa faci pentru a fi un model bun este sa fii o persoana deschisa, dinamica, pozitiva si lipsita de prejudecati. Modelele Art Studio sunt persoane cu umor, sexy si originale. Daca te alaturi echipei noastre, vei invata multe trucuri folositoare in interactiunea cu membrii si numeroase tactici de comunicare, pe care le vei putea folosi in conversatiile zilnice, spre avantajul tau. Daca ti-am trezit interesul, vino pe la studio sa ne cunoastem si sa vedem daca putem colabora.


       Alege ART STUDIO pentru ca meriti ce este mai bun!