Intrebarea pe care o primim cel mai des de la cei interesati de un job videochat este legata de castigurile generate de acest tip de activitate. In special in ceea ce priveste videochat-ul non adult (bazat pe discutii generale, fara nuditate), lucrurile nu sunt deloc clare.

Multi cred ca nu poti face bani practicand videochat-ul non adult. Din experienta noastra insa, putem spune ca se pot face bani frumosi atat din videochatul adult, cat si din cel non-adult. Castigurile depind in general de priceperea fiecarui model de a-si atrage membrii in privat si de a-i tine cat mai mult in fata camerei.

In general, membrii care isi doresc discutii pe teme diverse (non adult) cu modelele sunt atrasi de persoane amabile, dragute, calde, optimiste, care ii pot face sa se simta bine in pielea lor. De obicei in acest tip de job fac performanta modelele simpatice, intelegatoare, empatice si cu multa rabdare. Performanta inseamna de la 1500$ in sus, in functie si de timpul petrecut in camera de studio, cunostintele de limba engleza si de cultura generala, farmecul personal, frumusetea etc.

Noi ne incurajam modelele sa fie ambitioase si rabdatoare, calitati necesate pentru a reusi in aceasta meserie. Am avut, de-a lungul timpului, modele non adult care au castigat mii de euro pe luna, chiar mai mult decat modelele noastre adult. Insa, cum spuneam, depinde doar de tine, de cum stii sa vorbesti si sa te comporti in camera de lucru, de dedicarea de care dai dovada si de seriozitatea cu care abordezi munca.

La fel ca in orice alt gen de activitate, fetele hotarate ajung acolo unde si-au propus. La noi la studio, atat modelele adult, cat si cele non-adult au posibilitatea de a se afirma si de a face o cariera impresionanta.

Daca te consideri o persoana seducatoare, draguta, amabila si inteligenta, cu multa imaginatie si un farmec personal aparte, abia asteptam sa te cunoastem. Pentru noi conteaza foarte mult sa fii o persoana motivata si sa-ti doresti sa atingi performanta.

Suna-ne si te vom invita la un interviu pe parcursul caruia vei afla toate detaliile legate de activitatea de model videochat non adult la Art Studio.

       Alege ART STUDIO pentru ca meriti ce este mai bun!