Chiar daca in Romania exista inca destul de multe idei preconcepute cu privire la activitatea studiourilor de videochat, mentalitatile s-au schimbat mult in ultima vreme si oamenii sunt mult mai deschisi la minte decat in trecut.

Astfel, Romania este in prezent numarul 1 in topul castigurilor din industria videochatului la nivel mondial, iar viitorul pare destul de promitator pentru cei ce activeaza in acest domeniu.

Adevarul este ca meseria de model de videochat ofera foarte multe avantaje tinerelor care ies de pe bancile facultatilor : timp liber, castiguri substantiale, program flexibil, posibilitatea de a-ti face un viitor. De altfel, piata muncii din Romania nici nu-ti ofera prea multe alternative.

Se ofera joburi putine, salarii mici, iar cerintele sunt destul de mari pentru un tanar fara experienta.

La studioul de videochat, mediul de lucru este placut, atmosfera este relaxata si echipa unita. Daca vei alege sa lucrezi la Art Studio, iti vei face noi prieteni si vei avea din partea noastra tot confortul necesar pentru a te simti in largul tau in camera de lucru : oferim asistenta tehnica, training de specialitate, sedinte foto-video profesionale, sprijin logistic. Practic, noi ne ocupam de toate aspectele organizatorice, astfel incat toata lumea sa vina cu placere la studio.

Daca vreodata apare vreo problema de orice natura, suntem bucurosi sa discutam si sa gasim impreuna solutii. In cazul in care iti faci griji pentru intimitatea ta, noi te asiguram ca Romania este banata pe site-urile de profil, deci nimeni din tara nu te va putea vedea online. In plus, noi suntem discreti in ceea ce priveste personalul angajat si avem grija ca modelele sa se simta protejate in cadrul studioului.

Daca vrei si tu sa iti schimbi viata si sa-ti incepi sa-ti construiesti un viitor aici, da-ne un semn si vino la un interviu. Te asteptam !


       Alege ART STUDIO pentru ca meriti ce este mai bun!