Desi Romania este de cativa ani liderul mondial al pietei de videochat, in anumite cercuri mai circula inca tot felul de idei preconcepute referitoare la acest tip de activitate. Pentru ca suntem deschisi si transparenti, am incercat in cele ce urmeaza sa daramam anumite mituri legate de activitatea studiourilor de videochat din Romania.

Videochatul este ilegal

Nimic mai fals. Activitatea studiourilor este reglementata de Legea nr. 196 din 13 mai 2003, completata ulterior de Legea 496/2004 din 18 noiembrie 2004. Un studio de videochat legal cum este Art Studio, respecta toate reglementarile legale si le ofera angajatelor sale un mediu de lucru sigur, precum si venituri corecte si transparente.

In aceasta meserie conteaza doar aspectul fizic

Ca in orice alta meserie, aspectul fizic conteaza, insa nu este totul. Daca nu stii sa-ti atragi membrii in privat si sa mentii interesul interlocutorului, mai mult ca sigur nu vei face performanta in videochat. Si pentru asta este nevoie de mai mult decat un corp lucrat sau o figura angelica : este nevoie de o personalitate puternica, de imaginatie, de inteligenta si de putere de munca.

Salariile nu sunt atat de mari pe cat se zvoneste

Din videochat poti face averi sau poti face doar bani de buzunar pentru iesirile in week-end cu prietenii. Succesul nu este garantat intr-un studio de videochat, asa cum nu este garantat nicaieri in lume, orice ai face. Totul se castiga cu munca, sacrificii, putere si ambitie. Daca esti o fata draguta, desteapta, hotarata si puternica, suntem nerabdatori sa te cunoastem, pentru ca ai toate calitatile necesare pentru a reusi in acest domeniu.

Baietii nu fac bani din videochat

Fals. In ultima vreme, videochatul pentru barbati s-a dezvoltat foarte mult, si continua sa se dezvolte si aici si pestre hotare. Daca vrei sa te convingi, vino la noi la Men on Webcam si vei gasi baieti care castiga foarte bine si sunt foarte multumiti de munca in studio.

Videochatul non adult nu este profitabil

Din nou, este o idee falsa care trebuie demontata. Atat videochatul adult, cat si cel non adult aduc castiguri foarte mari daca sunt facute de o persoana priceputa, atragatoare, fermecatoare. Evident, ca in orice alt domeniu, nu exista retete de succes, exista doar oameni care au succes si oameni care nu au succes din diferite motive (lipsa de interes, nehotarare, cunostinte insuficiente de limbi straine, un caracter slab, timiditate etc).

Videochatul este o activitate dubioasa si imorala

Aceasta afirmatie este la fel de neadevarata ca cele de mai sus. Nu este nimic dubios si imoral in a discuta cu interlocutori din alte tari pe web, pe diverse teme. In plus, cred ca fiecare dintre noi a comunicat macar o data in viata prin intermediul videochatului cu cineva aflat la distanta. Munca intr-un studio de videochat este pana la urma o munca la fel ca oricare alta, doar ca e mult mai bine platita si iti ofera mai multa distractie si relaxare.[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]       Alege ART STUDIO pentru ca meriti ce este mai bun!