Poate ti s-a spus ca oricine poate sa faca performanta in videochat. Poate ai auzit fete laudandu-se ca au facut zeci de mii de euro muncind la studio, sau poate ca ai fost pe la interviuri si ti s-a promis ca te vei imbogati in scurt timp de la angajare. Adevarul este ca, videochatul nu este pentru toata lumea si nu oricine poate sa faca zeci de mii de euro pe luna in camera de lucru. Noi, cei de la Art Studio, iti spunem ca, orice ai face si oriunde te-ai angaja, trebuie sa fii realista si cu picioarele pe pamant pentru a reusi. Si mai ai nevoie de cateva calitati pentru a te diferentia de celelalte modele :

Puterea de munca si determinarea

Numai o fata hotarata si muncitoare, care stie ce vrea si actioneaza in aceasta directie, va reusi in videochat, sau in orice altceva. Important este sa-ti setezi un scop al tau si sa te tii de munca pana cand iti vezi visul indeplinit. De obicei modelele care reusesc sunt cele puternice, pe care nimic nu le poate determina sa renunte la indeplinirea scopului pe care  si l-au propus.

Seriozitatea

Problema tinerilor de azi este ca nu se pot hotari si nu se pot tine de o promisiune fata de ei insisi sau fata de ceilalti. Daca insa nu esti serios si nu-ti respecti promisiunile, nu vei reusi sa faci niciodata nimic. Un model serios, pe care te poti baza, este foarte cautat si foarte bine platit.

Punctualitatea

Desi poate parea ceva demodat, sa fii punctual este totusi o calitate pe care putini oameni o au in ziua de azi. Ca model, trebuie sa respecti programul de lucru si sa fii mereu punctuala la intalnirile cu trainerul, cu patronii sau cu ceilalti angajati.

Atentia sporita la detalii

Stim cu totii, ‘the devil is in the details’. Poate nu pare mare lucru ca azi nu-ti sta bine parul sau nu ti-ai refacut manichiura, insa toate detaliile conteaza atunci cand esti in fata camerei pentru atatea ore. Fetele foarte exigente cu ele insele ajung sa fie cautate si apreciate de membrii site-urilor de profil. De asemenea, ai mare grija la ce spui, sau cum te porti cu membrii care iti cer intalniri private. Fiecare gest si cuvant conteaza, iar atitudinea poate face diferenta intre un model banal sau unul plin de succes.

Chiar daca inca nu ti-ai dezvoltat toate calitatile descrise mai sus, noi, cei de la Art Studio te vom ajuta sa te perfectionezi astfel incat sa poti ajunge in scurt timp un model de videochat bine cotat.       Alege ART STUDIO pentru ca meriti ce este mai bun!