Multe tinere care termina facultatea si isi cauta un loc de munca unde sa se simta apreciate si sa fie bine platite, se lovesc de realitatea dura de pe piata muncii: locurile de munca sunt putine si prost platite, stresul este foarte mare si sefii de multe ori abuzivi. Dar, cel mai dificil aspect la angajare este lipsa experientei profesionale, pe care multi angajatori o considera un handicap.

Deci, daca te-ai concentrat doar pe studiu in timpul anilor de facultate, este posibil sa incepi viata de salariat cu un oarecare dezavantaj. La multe interviuri ti se va spune ca nu ai experienta necesara ocuparii postului. Putini sunt patronii care isi vor asuma riscul angajarii unui tanar fara experienta, iar, daca o vor face, iti vor oferi un salariu foarte mic.

Sunt totusi unele joburi pe care le vei putea face si daca nu ai experienta : de exemplu, se cauta foarte mult assistent manageri, care sa asigure legatura dintre persoana cu functie de conducere si ceilalti angajati din cadrul organizatiei, care sa se preia apelurile telefonice sau sa se ocupe de corespondenta.

De asemenea, poti opta pentru un job de operator call center, unde se castiga destul de bine, chiar daca nu ai experienta pe un post asemanator. Sunt priviliegiati in special cei care cunosc limbi straine rare (germana, ceha, norvegiana, suedeza etc). Un operator call center reprezinta interfata dintre client si compania pentru care lucreaza. Acesta ofera serviciul de asistenta client online sau telefonic, completeaza baza de date a departamentului cu problemele semnalate de catre clienți si cu solutiile propuse si raspunde tuturor solicitarilor superiorilor pentru atingerea obiectivelor postului. Daca iti place sa lucrezi intr-un open space si nu te deranjeaza sa vorbesti toata ziua la telefon cu clientii companiei, acest job este pentru tine.

Daca insa iti doresti un job unde te poti relaxa, te poti distra si poti face bani in acelasi timp, jobul de model online este pentru tine. La Art Studio ai toate conditiile pentru a te lansa intr-o profesie de viitor, avantajoasa financiar si fara stres.

Nu  trebuie decat sa vii la un interviu, sa ne cunoastem mai bine si sa-ti explicam mai pe larg cum poti sa ajungi un model de succes. Noi venim cu trainingul si cu sprijinul logistic, tu vii cu farmecul si cu dorinta de a te afirma. De aici incolo, nu exista limite. Depinde doar de tine cat de mult vei castiga si pana unde vei ajunge. Noi nu putem decat sa te sustinem si sa ne bucuram pentru succesul tau. Ce zici ? Suna bine, nu ?

 

       Alege ART STUDIO pentru ca meriti ce este mai bun!