Multe tinere, motivate de succesul modelelor de top din bransa, isi doresc sa mearga pe urmele lor, fara insa a cunoaste toate detaliile legate de acest job si fara a fi dispuse sa faca toate eforturile necesare pentru a face performanta in videochat.

Adevarul este ca nu oricine poate deveni un model de videochat de succes, si asta nu din cauza aspectului fizic, asa cum poate ati fi tentati sa credeti. Adevaratele calitati care ridica un model din anonimat sunt, pe langa aspectul fizic placut, imaginatia debordanta, carisma personala, puterea de munca si seriozitatea cu care abordezi aceasta activitate.

Daca iti doresti sa duci o viata lipsita de griji, daca vrei sa-ti urmezi studiile, sa-ti cumperi o casa sau sa-ti ajuti familia, jobul de model de videochat este cu siguranta o alegere buna. Pentru a avea insa sansa de a fi selectata la interviu, ar trebui sa indeplinesti urmatoarele conditii:
• Sa fii majora. In principiu nu avem o varsta limitam avem si modele de 40 de ani care castiga bine la noi la studio
• Sa te prezinti la interviu cu un act de identitate care sa-ti confirme varsta
• Sa cunosti limba engleza la nivel conversational. Cu cat stii mai bine engleza, cu atat iti cresc sansele de a deveni un model de succes.
• Sa ai un aspect fizic placut
• Sa nu ai inhibitii si sa fii hotarata sa mergi pe acest drum.

Evident, la studio poti sa inveti engleza conversand zi de zi cu trainerul, luand lectii private sau conversand cu membrii site-urilor. Si toate celelalte calitati pot fi dobandite la locul de munca. Poti invata sa asculti, sa conversezi pe teme diverse, sa fii empatica, sa dai sfaturi pertinente si sa devii intr-un cuvant o persoana foarte placuta si atragatoare pentru cei cu care interactionezi. Aceste calitati te vor ajuta nu numai la studio, ci si in viata de zi cu zi. Cei din jur vor observa siguranta ta, dezinvoltura, inteligenta si capacitatea de adaptare.

Daca ti-am deschis apetitul pentru nou, te-am facut curioasa cu privire la activitatea unui model profesionist de videochat si ai vrea si tu sa incerci sa te lansezi in acest domeniu atat de cautat si de bine platit, te asteptam pe la studio la un interviu relaxat. Ce zici ?


       Alege ART STUDIO pentru ca meriti ce este mai bun!