Buna, sunt Alina, model Art Studio de mai bine de un an. Pentru ca aud atatea zvonuri neadevarate in legatura cu activitatea din studiouri, si in special cu rolul trainerilor de videochat, m-am decis sa tratez acest subiect pe larg intr-un articol de blog.

Trainerii de videochat au un job foarte dificil si cu multa responsabilitate. Sunt oamenii care te intampina atunci cand te prezinti la studio, te preiau cu amabilitate si iti dezvaluie toate secretele acestei meserii. Trebuie sa recunosc ca, atunci cand m-am prezentat la interviu, eu insami aveam idei preconcepute in legatura cu activitatea din studioul de videochat. Nu cunosteam rolul trainerilor si aveam impresia ca nu ma pot baza pe experienta si cunostintele lor pentru a ma dezvolta profesional.

Credeam si eu, ca majoritatea celor ce nu cunosc deloc domeniul, ca doar fetele superbe pot avea incasari mari pentru ca fizicul este singurul aspect care conteaza in fata camerelor web. M-am inselat. Dupa ce m-am angajat la Art Studio, am invatat ca pentru a castiga bine este nevoie de mai mult decat o figura interesanta si un corp superb. E nevoie de sarm, ambitie si o minte ascutita. Trebuie sa stii sa asculti, sa vorbesti si sa intelegi. Toate acestea sunt calitati care pot fi dobandite daca ai un trainer bun, care sa stie sa te consilieze.

Pe mine Tania, trainerul meu de la Art Studio, m-a invatat sa devin o adevarata confidenta pentru membrii, sa fiu mereu acolo, sa discut, sa-i fac sa se simta ascultati si intelesi. Nu m-am suparat cand m-a criticat in mod obiectiv, pentru ca m-a facut sa vad inca din primele trei luni de activitate unde sunt punctele mele slabe si unde mai trebuie sa insist pentru a ma autodepasi.

In plus, eu nu aveam un nivel bun de limba engleza si de aceea aveam mari dificultati in a sustine o conversatie si a in a intra in mintea interlocutorului. La studio am facut inclusiv cursuri de limba engleza la nivel avansat, care m-au ajutat foarte mult. Acum vorbesc engleza fluent, fac glume, ma joc si pot purta o conversatie relaxata cu oricine. Sunt foarte apreciata si cautata.

Eu am avut acest noroc si datorita trainerului din studio ma numar azi printre modelele feminine de succes de la Art Studio, unul din cele mai cunoscute studiouri de videochat din Bucuresti. In acest an de activitate am cunoscut multe fete care la inceput erau timide, apoi au invatat sa-si joace toate atuurile si sa devina adevarate dive foarte populare printre membrii site-urilor de profil. Totul pentru ca echipa Art Studio a crezut in potentialul lor si le-a pus la dispozitie toate conditiile pentru a face performanta.

Chiar daca pana acum am avut o viata plina de lipsuri si griji, din cauza familei nevoiase din care fac parte, acum simt ca mi-am gasit un loc al meu si nu imi mai este teama de ce va urma. Din contra, multumita trainerilor de la Art Studio si cu sprijinul intregii echipe de adevarati profesionisti, pot spune ca sunt foarte increzatoare in viitorul meu.


       Alege ART STUDIO pentru ca meriti ce este mai bun!