Desi sunt multe studiouri de videochat in Bucuresti si in tara, putine sunt cele care pun accent pe seriozitate si pe respectarea unor reguli interne. Adevarul este ca, chiar daca este un mediu de lucru unde predomina relaxarea si buna dispozitie, si la studioul de videochat este nevoie de anumite reguli de care sa tina cont atat modele cat si restul personalului.

Tinem la respectarea programului de lucru

La Art Studio toata lumea isi respecta programul agreat. Este adevarat ca iti oferim flexibilitate in alegerea orelor de program. Dar, daca ai anuntat ca vii la o anumita ora, ne asteptam chiar sa vii la studio la acea ora. O data ajunsa la studio, vei bea o cafeluta alaturi de colege, te vei schimba si vei incepe ziua de munca.

Ne dorim sa petreci 8 ore pe zi online

Pentru un randament cat mai bun si pentru a va creste veniturile lunare, noi ne dorim sa petreceti zilnic 7-8 ore online, pe diversele site-uri de profil. In general, in orice activitate este nevoie de munca si de dedicare pentru a face profit. Din experienta noastra, fetele care nu reusesc sa castige atat cat si-ar dori, in general nu petrec destul timp online.

Ordinea si curatenia sunt apreciate

La Art Studio apreciem foarte mult modelele care isi lasa camera de lucru in ordine, astfel incat aceasta a fie pregatita pentru urmatoarea tura. Este o chestiune de respect sa lasi curat in urma ta, oriunde ai merge.

Inainte de orice suntem o echipa

Noi ne dorim ca in echipa sa fie armonie, astfel incat fiecare model sa vina cu placere in fiecare zi la lucru. De aceea discutam deschis atunci cand apar probleme si dorim sa rezolvam prieteneste orice mic conflict care ar putea aparea la studio.  In general insa, nu au existat astfel de cazuri, suntem ca o familie :  ne ajutam, ne respectam si petrecem ca intre prieteni.

Noi cautam modele care sa fie interesate sa avanseze, sa se autodepaseasca si sa faca profituri cat mai mari, atat in beneficiul studioului, cat si in beneficiul personal.

Daca ti-am trezit interesul si vrei sa vii la un interviu la Art Studio, te asteptam cu interes. Suntem mereu in cautare de fete dragute, muncitoare si dedicate.

       Alege ART STUDIO pentru ca meriti ce este mai bun!