Chiar daca nu crezi in zodii, cu siguranta ti-ai dat seama deja ca perioada in care te-ai nascut dicteaza anumite trasaturi de caracter si ofera indicii importante despre jobul pentru care ai putea fi potrivita. Noi am facut o mica analiza a fiecarei zodii si a compatibilitatii acestora cu jobul de model de videochat. Concluziile la care am ajuns sunt urmatoarele :

Leul

Faptul ca leoaicele sunt femei pasionale nu mai este un secret pentru nimeni. Femeia nascuta in zodia Leului este constienta de puterea ei de seductie, stie sa flirteze si relationeaza cu usurinta cu barbatii. Aceste calitati o fac o candidata perfecta pentru meseria de model de videochat.

 Pesti

Femeile nascute sub acest semn astrologic sunt foarte feminine si seducatoare. Nascute pentru a cuceri si pentru a fi cucerite, femeile din zodia Pestilor sunt si ele foarte potrivite pentru munca din studioul de videochat.

Balanta

Balantele adora luxul, opulenta, lucrurile scumpe. Femeia nascuta in aceasta zodie emana senzualitate si mister, ceea ce o face foarte cautata in randul barbatilor. Daca esti si tu o « balanta » adorabila, te asteptam pe la studio sa discutam la o cafea 😊

Rac

Femeile din zodia Racului sunt recunoscute pentru sensibilitatea lor iesita din comun, dar si pentru ambitia si determinarea lor, calitati care le fac perfecte pentru munca din studioul de videochat. Desi se spune ca racii fac un pas in fata si doi inapoi, fetele – Rac pe care le-am cunoscut stiau foarte bine ce vor si nu se lasau intimidate de nimeni si nimic. Daca esti nascuta in aceasta zodie, ne dorim sa te cunoastem.

Scorpionul

Nativele din zodia Scorpionului sunt considerate cele mai senzuale femei din zodiac. Sex-appeal-ul nativelor acestei zodii atrage barbatii ca un magnet, fara ca acestea sa faca vreun efort special. Farmecul natural al femeilor – scorpion le recomanda pe acestea pentru jobul de model de videochat.Daca esti nascuta in vreuna din zodiile descrise mai sus, s-ar putea sa fii foarte potrivita pentru jobul de model. Chiar daca esti nascuta in cu totul alta zodie, daca ai farmec, esti dezinvolta, frumoasa si curajoasa, noi te invitam pe la studio sa discutam termenii unei posibile colaborari.