Am auzit de multe ori discutii cu privire la modelele de videochat care castiga foarte multi bani din aceasta meserie. Multi spun ca sunt doar povesti, ca este imposibil sa castigi mii de euro discutand cu diversi oameni in fata camerei. Eu sunt aici dovada vie ca se poate sa-ti indeplinesti toate visele intr-un timp relativ scurt. Am inceput de la zero, acum am viata pe care mi-o doresc, masina si casa la care am visat. Si fac ce-mi place in fiecare zi.

Sunt Mirela si lucrez in studioul de videochat Art Studio de 3 ani. Am venit aici pentru ca traiam foarte greu impreuna cu familia mea. Abia ne acopeream nevoile zilnice si eram mereu in urma cu platile utilitatilor. Intr-o zi, mama mea s-a imbolnavit si atunci am decis ca trebuie sa schimb ceva pentru a-mi putea ajuta familia sa iasa din impas. O amica mi-a spus despre studioul de videochat din Unirii unde ea lucra deja de cateva luni si mi-am spus ca trebuie sa merg si eu la un interviu.

Art Studio, locul de munca ideal

Inca de la prima vizita am fost impresionata de atmosfera din studio. Angajatii erau profesionisti dar calzi, trainerul si celelalte modele m-au integrat imediat in echipa si m-au ajutat sa invat toate secretele meseriei. Angajarea la studioul de videochat a fost o simpla formalitate, pentru ca am fost hotarata si am dovedit ca am toate calitatile necesare unui model de succes : putere de munca, determinare, ambitie, calitati fizice si farmec personal.

Nu m-as putea plictisi niciodata de munca mea. In fiecare zi intalnesc oameni noi, discut lucruri interesante si asta m-a maturizat foarte mult. Am timp pentru mine, citesc, fac excursii si petrec timp cu familia si prietenii. Am in sfarsit viata pe care o merit si stiu ca nu as fi ajuns niciodata aici fara angajarea la Art Studio.

Meseria de model este interesanta si avantajoasa

Munca in studio este interesanta si frumoasa, daca stii cum sa te faci placuta, sa te integrezi in colectiv, daca esti serioasa si muncitoare.  Rezultatele vin pentru modelele care chiar isi doresc sa faca performanta, petrec mult timp online si dau tot ce au mai bun in fata camerei. Personal, nu am intampinat greutati, pentru ca mie imi place ce fac. Sunt o fire foarte sociabila, vesela si am imaginatie. Deci, nu raman niciodata in pana de subiecte si aduc mereu zambetul pe buzele interlocutorului.

Daca simti ca si tu ai putea sa faci asta, e pacat sa nu fructifici acest talent. Meseria de model este una palpitanta, potrivita pentru fetele energice, vioaie, pline de energie. La Art Studio vei primi indrumare profesionala, suport tehnic si logistic. Iar daca ai si talentul necesar, nu ai cum sa nu devii un model de succes. Eu va urez bafta si abia astept sa devenim colege.