In ultimii ani, industria videochatului a luat avant in Romania : s-au deschis sute de studiouri si s-au angajat zeci de mii de modele. Conditiile avantajoase oferite de jobul de model de videochat a atras si atrage in continuare foarte multe tinere studente sau proaspat absolvente care-si doresc o cariera de succes in domeniu. 

Daca te-ai saturat de joburi prost platite, cu sefi abuzivi, unde muncesti din greu si nu te alegi cu nimic, videochatul de acasa ar putea fi solutia pe care o cauti. Sau poate ti se potriveste mai bine videochatul din studio.

Videochat din studio versus videochat de acasa

Incepand din acest an, Art Studio le ofera posibilitatea modelelor de videochat sa lucreze si de acasa. Evident, noi prefeream in continuare videochatul din studio, pentru ca munca din studio are totusi unele avantaje fata de munca de la domiciliul modelului.  Acasa e mai greu de respectat un anumit program, nu exista intotdeauna conditiile tehnice necesare (aparatura, lumini, decor profesional, costumatii etc), fetele nu pot primi indrumare atenta in fiecare moment, asa cum se intampla la studio.

Insa, am avut si exemple pozitive in acest sens : unele modele Art Studio au reusit sa invete toate secretele meseriei si sa incaseze sume importante lucrand de acasa. Chiar daca nu ai experienta in videochat, cu Art Studio poti incepe sa faci bani de acasa in mai putin de 48 de ore. Iti oferim suport tehnic si logistic, te ajutam cu sfaturi pratice si iti punem la dispozitie experienta noastra vasta in domeniu.  Stim exact ce trebuie sa faci pentru a te evidentia fata de alte modele, pe ce site-uri sa-ti faci cont, ce strategii sa abordezi pentru a-ti fideliza membrii.

Conditii si plata

Daca esti serioasa, muncitoare, arati bine si stii sa-ti pui in valoare atuurile, noi iti putem pune la dispozitie tot ce este necesar pentru a face videochat de acasa. Inscriindu-te in programul « Videochat de acasa », vei incasa un comision de 75% din totalul banilor incasati din activitatea pe site-urile de profil cu care noi colaboram. La peste 2000$ incasati pe perioada unei luni, vei primi un comision de 85%.

Pentru a lua o decizie in cunostinta de cauza, contacteaza-ne si iti vom oferi mai multe detalii despre activitatea din studio si despre cea de acasa.