Esti in cautarea unui studio de videochat in Bucuresti? Vrei sa devii model insa nu stii care sunt studiourile de incredere? Iti oferim cateva detalii la care sa fii atenta daca vrei sa alegi un studio serios, care isi respecta modelele.

Studiourile profesioniste isi respecta promisiunile

Un studio profitabil isi respecta angajatele, plateste la timp si ofera comisioane si bonusuri atractive.  De aceea Art Studio se numara printre studiourile unde ti-ai dori sa lucrezi. Salariile se platesc la timp, oferim bonusuri pentru vechime si pentru performante.

Studiourile profesioniste lucreaza cu forme legale

Angajatele Art Studio lucreaza cu carte de munca. Noi vrem ca toata lumea sa fie multumita, de aceea lucram cu forme legale, astfel incat iti poti face un credit pentru a-ti cumpara o casa sau o masina.

Confidentialitatea este esentiala

Nu-ti face griji, identitatea ta este protejata la Art Studio. Utilizatorii de pe site-urile de profil din Romania nu te pot vedea, pentru ca Romania este o tara banata. Nu au fost niciodata probleme in acest sens.

Investitia in pregatirea modelelor este importanta

Un studio de calitate stie cat de importanta este pregatirea modelelor, de aceea se asigura ca acestea participa la cursuri de perfectionare (cursuri de limba engleza, psihologie). Noi lucram cu modele profesioniste, care vor sa se perfectioneze continuu.

Modelele beneficiaza de tratamente si operatii estetice

Modelele studiourilor serioase beneficiaza de sedinte de infrumusetare la saloanele cosmetice, dar si de operatii estetice, daca nu sunt multumite de o anumita parte a corpului lor. Astfel incat poti deveni cea mai buna versiune a ta si poti castiga si bani facand asta. La Art Studio toate aceste detalii sunt bine puse la punct, astfel incat ne poti alege cu mare incredere. Dar primul pas este o programare la interviu : te asteptam pentru a-ti prezenta intreaga oferta.