Spune-mi ce te face fericita, ca sa-ti spun cine esti. Am inceput o “ancheta” intreband unul din cele mai bune modele ale noastre: ce te face fericita? Intrebarea, departe de a aduce un raspuns pur şi simplu, a dezvoltat discutii despre ea, despre viata ei. Pentru ca fericirea este, de fapt, o poveste.

“In liceu eram fericita cand ma indragosteam si cand primeam bani de la parintii mei”, spune Aida. “Mai apoi, cand parintii mei au divortat, alocatia a incetat sa mai vina. Abia atunci au inceput grijile materiale. La 18 ani fericirea insemna pentru mine o masa mai buna, sa am un acoperis deasupra capului si sa am bani de iesit in oras”, isi aminteste ea. “Am crescut cu gandul ca trebuie sa fiu fericita”, spune Aida. “Asa ca nu m-am multumit cu o stare de mijloc si nu inteleg de ce unii traiesc “cu cumpatare”, complacandu-se in mediocritatea sociala.”

La 19 ani Aida a luat decizia curajoasa de a “rezista” parerilor, prejudecatilor si temerilor familiei, ale matusilor și unchilor, ale vecinilor de pe scara blocului, si a aplicat pentru jobul de model de videochat. “Cred ca orice meserie are nevoie sa fie privita cu mintea deschisa si fara prejudecati”, spune ea. Isi aduce aminte prima sedinta foto: “Era o camera calda, cu mobila frumoasa, in care mirosea a pomi inverziti. Stateam pe canapea si dadeam din maini in toate directiile ca o caracatita simpatica. Aveam o stare de libertate, de fericire și de timiditate”.

In cei 2 ani de cand lucreaza ca model de videochat la studioul nostru, Aida a putut vizita locuri exotice a caror existenta ar fi aflat, altminteri, doar urmarind documentare pe Travel Channel, si-a inchiriat o locuinta fancy, si are o masina mai scumpa decat a mediei. “Pot merge la orice restaurant imi doresc, am un antrenor personal, si pentru tratamente de infrumusetare apelez la clinici de top (nu neaparat din tara), intr-un cuvant, viata mea este mai usoara decat pentru restul”, marturiseste Aida.

“Fericirea inseamna sa te eliberezi de temnita prejudecatilor”, spune Aida. “Acum e timpul fericirii. Mai bine un an trait ca un vultur, decat o suta ca o randunica.


Alege Art Studio pentru ca meriti ce este mai bun!