Am intrat in zodia Gemenilor. Intamplarea face ca, prin activitatea noastra, sa cunoastem foarte multe native din zodia Gemeni. Si le iubim! De ce iubim femeia Gemeni? Pentru ca este creativa, activa si excentrica, se da in vant dupa nou, ii plac experimentele si e poftitoare de lux! Pentru ca adora intamplarile cu deznodamant neasteptat, pentru ca e imuna la ofilire, are o inima vesela si se impune printr-o blandete de fier.

Femeia Gemeni

E umitoare capacitatea ei de a se reinventa intr-un mod neasteptat, miraculous aproape. In urma cu 4 ani s-a angajat la studioul nostru de videochat o nativa a acestei zodii de nu-ma-uita, o fata care se ambitionase sa o ia de la zero. O fata cu chipul rotund, cu pielea sidefie si parul blond, cu ochii verzi, o splendoare. Avand un farmec aparte, Andreea a facut multe valuri printre membrii site-urilor de socializare. Desteapta si cu bun-simt, mereu gata sa cedeze dreptul ei in fata unei colege sau sa sara in ajutorul alteia, Andreea e iubita cam de toate colegele, pentru ca e vesela, indatoritoare si cu un vino-ncoace natural, neostentativ, poate favorizat de coama ei fascinanta de par blond, de leoaica.

Mai mult decat o regina

Femeia Gemeni este inainte de toate o fiinta extrem de constienta de farmecul ei. E adepta independentei si se conduce pe sine fara ajutorul cuiva.  Inalta din toate punctele de vedere, femeia Gemeni actioneaza cu fermitate dar catifelat, si isi atrage simpatia celor din jur printr-o prezenta calda, invaluitoare. E indragostita de perle, are o privire galesa si ochii pierduti in visare! Pretuieste rasfatul si are capacitatea de a transforma anonimatul in splendoare.

Si totusi de ce iubim femeia Gemeni?

Pentru ca e nespus de puternica in decizia ei si extraordinar de curajoasa prin ceea ce indrazneste. Pentru ca te priveste drept in ochi, asa cum nu a mai facut-o nimeni pana atunci, pentru ca rezoneaza cu tine, si pentru ca abordarea ei e foarte personala, flatant de personala, chiar daca nu te cunoaste decat de cateva minute. Pentru ca te obliga cumva sa intri intr-un joc al confesiunii, in care o sa descoperi povesti personale, foarte personale.

Nu mai stati pe ganduri, dragi supernative din aceasta superzodie, ca va fuge norocul! Jobul de model de videochat va vine ca o manusa!


Veniturile lunare pot despasi suma de 5000 de dolari!