Vrei sa faci bani frumosi stand acasa, pe canapea, fiind mereu relaxata si bine dispusa ? Vrei sa eviti aglomeratia din trafic la orele de varf, sa nu mai fii nevoita sa te trezesti din timp pentru a te pregati sa pleci spre locul de munca ?  Daca esti o persoana comoda, mai retrasa, care prefera sa petreaca timp in propriul camin, s-ar putea ca jobul de model de videochat sa ti se potriveasca manusa.Pentru ca avem o experienta de peste 10 ani pe piata, am cunoscut de-a lungul timpului multe fete cu personalitati si preferinte diverse. Multe dintre ele s-ar fi simtit mai bine acasa decat la studio, desi noi, evident, le punem la dispozitie tot necesarul pentru a face performanta in camera de lucru.Totusi, din diverse motive, anumite modele se descurca mai bine lucrand din propriul camin. Si de aceea, ne-am gandit sa incercam sa lansam un astfel de program, oferindu-le fetelor inclusiv posibilitatea de a lucra de acasa. Art Studio iti propune asadar o colaborare ideala : noi te sprijinim pentru ca tu sa faci bani frumosi de la tine de acasa.

Ce trebuie sa faci ?

Sa fii majora, draguta, disponibila pe timpul programului convenit de comun acord, sa detii aparatura necesara (calculator/laptop cu procesor I5 sau I7, camera video logitech C920, lumini tip umbrela, conexiune buna de internet), sa fii serioasa si responsabila si sa cunosti limba engleza la nivel conversational.

Ce iti poate oferi Art Studio

Echipa Art Studio vine cu know how-ul dovandit in cei peste 10 ani de experienta. Vei beneficia de un training initial, care iti va fi de mare folos in special daca esti incepatoare, o sesiune foto, make-up si video pentru a stii cum sa te pui in valoare in fata camerei (optional), promovare pe site-urile de specialitate, plus un comision interesant de 75% din totalul banilor incasati din activitatea ta. In cazul in care vei incasa peste 2000$, comisionul va creste la 85%.

Ce mai astepti ?

Daca iti doreai demult sa devii model insa nu aveai curajul necesar sa incerci, acum este sansa ta. Poti face rost de bani pentru scoala, pentru vacanta, pentru o masina, pentru haine sau accesorii sau pentru tot ce ti-ai mai putea dori. Da-ne un semn la 0765 328 543 sau la 0768 870 210 daca te-am convins. Te asteptam.