Kafka spune ca „oricine are abilitatea de a vedea frumusetea, nu va imbatrani niciodata”. Frumusetea este pentru fiecare dintre noi altceva, unii ne raportam la aspectul fizic, altii la alte calitati care ne definesc personalitatea. Am fost adeseori intrebati daca, pentru a deveni model in cadrul videochat-ului Art Studio, trebuie sa ai dimensiuni perfecte sau un chip ca in revistele glossy. Ei bine, raspunsul este nu! Aspectul fizic conteaza intr-un procent de 30-40% in activitatea de videochat. Inteligenta, carisma si abilitatea de a comunica cu oamenii si a te face placuta reprezinta restul de 60-70%.

Neincrederea de sine ne determina uneori sa facem alegeri gresite in viata. Insa, ca model Art Studio, unul din beneficiile de care te vei bucura este autodepasirea propriilor limite prin acceptarea intru totul a propriei persoane, aceasta fiind lupta cea mai mare, pe care nu mai mult de 15% din populatia lumii a reusit sa o castige.

Cum iti vei creste increderea in tine? Trainerii Art Studio ofera tuturor modelelor consultanta gratuita in ce priveste ingrijirea personala, make-up-ul potrivit pentru a se pune in valoare si alegerea vestimentatiei potrivite. Toate acestea pentru ca ne preocupa dezvoltarea personala si profesionala a intregii echipe.

3 calitati pe care orice model Art Studio trebuie sa le aiba

Pentru a veni in intampinarea ta, iti oferim cateva sfaturi care te vor ajuta sa ai o prezenta placuta atat la locul de munca, dar si in societate in general:

1. Un ten hidratat – acorda o atentie deosebita tenului tau, hidrateaza-l si foloseste doar produse potrivite pielii tale. Nu uita de demachiant, crema hidratanta si fondul de ten care te apara de radicalii liberi. Un machiaj simplu este de cele mai multe ori cel mai potrivit, astfel ca nu trebuie sa faci exces de cosmetice.

2. Par ingrijit – vitalitatea parului indica o stare de sanatate buna, o alimentatie potrivita si creeaza o imagine pe care oricine isi doreste sa o aiba. Parul ingrijit sporeste increderea in sine si transmite acest sentiment si celor din jur.

3. Vestimentatie corect aleasa – nu trebuie sa fim consultanti in moda pentru a ne imbraca bine. Si nici nu trebuie sa investim sume mari pentru a ne completa garderoba cu obiecte vestimentare esentiale. Este important, insa, sa alegem acele haine care ne pun in valoare si care se potrivesc constitutiei noastre.


Program flexibil | Training specializat | Confidentialitate