Stim din proprie experienta ca fetele care vor sa se angajeze ca model de videochat se lovesc de nenumarate idei preconcepute din partea prietenilor, rudelor, cunoscutilor. Multe dintre ele renunta la visul lor din teama de a nu fi judecate, neintelese, respinse de cei din jur.Putine sunt cele care reusesc sa faca fata dezaprobarii celor care ar trebui de fapt sa le sprijine. Iar cand ajung vin la interviu, vin cu teama ca vor fi obligate sa faca ceva ce nu ar vrea sau ca nu vor fi rasplatite asa cum merita pentru munca depusa. Altele cred ca doar fetele cu un corp perfect pot face aceasta meserie. Nimic mai fals !

Art Studio este locul de munca ideal

La Art Studio, avem conditii de munca de top : program flexibil, sediu amplasat ultracentral, camere tematice decorate luxos, echipamente ultramoderne, echipa tanara si motivata. Daca esti muncitoare, serioasa si priceputa, ca angajata Art Studio vei reusi sa ai o viata frumoasa, linistita, lipsita de griji. Nu e nevoie sa fii un fotomodel cu forme perfecte. Daca esti draguta, ingrijita, inteligenta si comunicativa,  restul se invata pe parcurs.Inca de la primul interviu iti vom prezenta toate detaliile unei posibile colaborari si vom decide impreuna daca putem colabora. Ne dorim ca modelele noastre sa se simta respectate si motivate sa dea tot ce au mai bun in camera de lucru.

Videochatul este o activitate legala

Daca ai auzit ca videochatul este o activitate ilegala, trebuie sa stii ca aceasta afirmatie este la fel de falsa precum ideile preconcepute ale societatii fata de modelele de videochat. Activitatea studioului nostru se desfasoara in perfecta legalitate, iar modelele noastre incheie un contract de munca legal.

Nu lasa pe nimeni sa decida in locul tau

Daca si tu iti doresti o cariera la studioul de videochat dar nu ai curajul sa incepi, trebuie sa te gandesti ca nimeni nu-si poate asuma deciziile tale, in afara de tine. Doar tu stii ce e bine si ce e rau pentru propria persoana si deci trebuie sa treci fiecare sfat prin filtrul propriei gandiri, inainte de a lua decizia finala care-ti poate marca intreaga existenta.Nu are rost sa renunti la ceea ce-ti doresti doar pentru ca cei din jur te-ar blama. In definitiv, nimeni nu are dreptul sa te judece pentru ca nimeni nu este in pielea ta.Daca mai ai inca indoieli cu privire la angajarea in videochat, te invitam la o discutie sa le lamurim pe toate.  Contacteaza-ne si te vom programa la interviu.