Dincolo de ecran, de imaginea perfecta a modelelor de videochat, de lumina reflectoarelor si decorurile luxoase, exista trainer-ul, acel formator al viitorilor angajati.

Foarte bine platit, interesant si dinamic totodata, jobul de trainer de videochat presupune multa responsabilitate. Un trainer de videochat invata, ajuta si ghideaza modelul inca din prima sa zi de activitate.

Un bun trainer ajuta modelele sa progreseze in permanenta si sa isi mareasca incasarile constant. Pe scurt, jobul de trainer de videochat presupune a invata modelele cum trebuie sa se comporte in fata camerei de filmat, astfel incat ele sa ajunga rapid la castiguri importante.

Ce presupune jobul de trainer videochat

Pentru a fi un bun trainer, ai nevoie de experienta ca model videochat. Experienta bogata in domeniu iti permite sa transmiti cunostinte si secrete pretioase modelelor, care sa le creasca performanta si castigurile. In acest scop, trebuie sa iubesti sa socializezi, sa fii in centrul unui grup si sa ai ambitia de a atinge anumite teluri impreuna cu echipa respectiva.

Un trainer care lucreaza la Art Studio Videochat are nevoie de abilitati de lucru cu calculatorul si de cunoasterea limbii engleze la un nivel cel putin mediu. Un trainer de succes va anticipa problemele fiecarui model in parte, venind, totodata, cu solutii care sa rezolve cu succes orice dificultate intampinata.

Pe langa atitudinea proactiva si puterea de decizie, vei avea nevoie de initiere in cultura manageriala, in arta leadership-ului, in arta de a organiza, planifica, coordona si monitoriza o echipa pentru a atinge anumite rezultate.

Ca sa fii un bun trainer, trebuie sa urmaresti indeaproape evolutia unui model si sa intervii cand se cere corectarea eventualelor deficiente pe care respectivul model de videochat le are. Trainer-ul este perceput ca un lider cu autoritate al echipei de modele de videochat, ajutand atat grupul, cat si cazurile individuale din respectivul grup sa treaca fara efort peste orice dificultate.

Un trainer de succes trebuie sa aiba, de asemenea, o anumita instructie pedagogica, sa stie putina psihologie. Comportamentul uman este destul de greu de prevazut si de inteles uneori, astfel ca, prin cunostintele tale asupra psihologiei umane, poti oferi oricand solutii personalizate ce se muleaza nevoilor fiecarui model.

Nivelul de invatare stabileste nivelul castigurilor

Pe o piata unde concurenta este tot mai acerba, expertiza unui trainer valoreaza foarte mult pentru un model de videochat. In plus, expertiza unui trainer contribuie la succesul studioului de videochat. Trainerii de videochat trebuie sa asigure in permanenta sprijinul necesar modelelor, sa fie alaturi de ele 24/7 si sa le maximizeze incasarile din fiecare zi.

Trainerul stie deja tinutele si ipostazele care avantajeaza fiecare model, si care vor atrage multi membri in camera de chat, calitatea imaginii afisata online, felul in care vor fi pozitionate luminile in camera si setarile webcam-ului.

De modul in care formezi viitorii angajati depinde si performanta modelelor noastre de videochat, castigurile lor, si inclusiv ale studioului. Daca simti ca ai ceva de spus in aceasta privinta si stii ca poti transmite cunostinte valoroase modelelor noastre, vei deveni cu siguranta liderul propriei tale echipe, pe care sa o conduci cat mai departe pe drumul spre succes.

Incepe o cariera ca Trainer videochat

Pentru ca ne place sa rasplatim performanta, pe langa salariul fix si bonusuri, trainer-ul se bucura inclusiv de un comision obtinut in functie de rezultatele modelelor cu care lucreaza. De asemenea, un trainer are posibilitatea de a avansa, pe baza implicarii si calitatea muncii depuse, catre pozitia de Manager.

Trainingul in videochat oferit de Art Studio este unul personalizat, adaptat in functie de dorintele, nevoile si personalitatea fiecarui model si fiecarui membru cu care acesta interactioneaza. Astfel, pregatirea unui model videochat la noi este intotdeauna eficienta, cu rezultate imediate si performante remarcabile.