Noi suntem Art Studio, o agentie videochat din Bucuresti alaturi de care te vei bucura intr-un timp scurt de independenta financiara, incredere in sine, frumusete si sprijinul unei echipe de profesionisti.

Am ales sa punem mare pret pe modul in care modelele noastre se simt alaturi de noi. Suntem constienti ca placerea de a merge la munca este influentata de locul si atmosfera de lucru.

Pentru ca munca la Art Studio sa se desfasoara cu spor, fara stres si bineinteles, cu venituri fabuloase,  garantam modelelor noastre, incepatoare sau profesioniste, armonie si siguranta legala, alaturi de multe alte beneficii importante.

Siguranta banilor si a datelor personale

Art Studio este o agentie videochat amenajata cu stil si bun gust, intr-o locatie centrala. In cadrul studioului de videochat vei beneficia de confidentialitate si legalitate care promit siguranta banilor si a datelor personale. In plus, site-urile cu care colaboram nu pot fi accesate din Romania.

Ne demonstram de fiecare data seriozitatea si profesionalismul, asigurandu-ti legalitatea desfasurarii activitatii de model videochat prin plata lunara la stat a texelor aferente castigurilor tale, printr-un contract de colaborare, semnat la angajare.

Prin intermediul contractului de colaborare, poti accesa imprumuturi bancare. Intrucat acest contract este confidential, nimeni nu va sti ca lucrezi ca model de videochat online.

Programul de lucru?

Este unul dintre cele mai importante ingrediente din reteta succesului. La Art Studio ai libertate deplina sa iti stabilesti orele la care vrei sa lucrezi.

In urma dicutiilor cu modelele noastre, am elaborat un orar de lucru flexibil, care, spre deosebire de alte joburi, iti permite programarea turelorin functie de timpul tau liber, si nu invers.

Astfel, te poti bucura cat mai mult de timpul tau! Ai timp si pentru prieteni, si pentru studii, si pentru familie, dar mai ales pentru tine.

Cat se castiga ca model nou?

Stim ca intr-o agentie videochat, venitul reprezinta principala motivatie pentru a accepta un job de model. La Art Studio, veniturile incep de la minimum 1000$  lunar, banii tai.

Insa veniturile cresc vizibil, de la o luna la alta. Art Studio este o agentie videochat ce recompenseaza modelele care petrec mai mult timp online, cu procente mai mari din incasari, si care le motiveaza totodata printr-un sistem de comisioane progresive. In functie de rezultatele tale, poti castiga peste 5000$ intr-o luna, dar si bonusuri in bani la sfarsitul fiecarei luni.

Alege-ne ca partener de incredere!

Nu suntem doar un angajator, ci un partener care stie sa te asculte si sa te sustina, pentru cat tu sa obtii ceea ce doresti. Inca de la interviu, vom adopta o discutie deschisa despre lucrurile care te intereseaza la acest job – conditii de lucru, confidentialitate, si nu numai.

Pentru ca ai pasit pe o cale de auto – descoperire si vei trece prin diverse stadii de evolutie, este esential sa fii indrumata atent, cu multa empatie, de o echipa de profesionisti.  Te ajutam sa devii un model de top, beneficiind constant de managementul trainerilor, management de imagine.

Alaturi de noi, vei invata sa deprinzi cu adevarat detaliile ce te vor face sa ai rezultate exceptionale, iti vei redescoperi stilul si personalitatea, vei castiga incredere in tine si atitudine.

Iti rasplatim periodic seriozitatea si implicarea prin concursuri cu premii substantiale, reflectate prin sume importante de bani, vacante premium, vouchere de infrumusetare la saloane profesionale si multe alte beneficii care te vor convinge sa ne alegi si sa ramai la noi.

Bucura-te si de alte privilegii! O agentie videochat profesionista nu poate avea decat un sediu pe masura. Ce spui de un spatiu de lucru situat chiar in centrul Bucurestiului? Un mediu confortabil, cu un design elegant, in care staff-ul nostru lucreaza in permanenta cu modelele, pentru a obtine cele mai rezultate.

Alege o cariera in videochat alaturi de noi!

Daca ti-am starnit interesul si ai vrea sa lucrezi pentru una dintre cele mai respectate agentii de videochat din Bucuresti, te invitam la o discutie deschisa si relaxanta in elegantul nostru studio de videochat din Piata Unirii.

Modelul Art Studio trebuie sa aiba cel putin 18 ani impliniti. Trebuie sa fie ambitios, cu un target bine stabilit, sa aiba ambitia si seriozitatea de a urma sfaturile noastre.

Art Studio este o agentie videochat care iti va implini visurile daca vrei un viitor lipsit de grija banilor. Ti-am pregatit cea mai buna echipa care sa iti ofere cele mai avantajoase contracte in domeniu si care intotdeauna te va pune in prim plan!

Orice model de videochat are nevoie de o identitate pe care isi va forma aptitudinile de entertainer. Impreuna cu tine, vom reusi sa iti conturam o identitate cat mai comerciala si de succes, care, ulterior , va evolua.

Echipa de traineri specializati in promovarea online va fi alaturi de tine de la inceputul colaborarii noastre si te va ajuta cu sfaturi pretioase. Ne asiguram ca modelele noastre sa aiba cel mai bun trafic si, evident, toate sansele sa ajunga modele de top!