Pentru ca tu sa te simti mai confortabil, continuam sa investim in amenajarea studioului si a camerelor Art Studio. Pentru ca tu sa atragi cat mai multi membri pe contul tau, am creat decoruri catchy si camere decorate intr-un stil unic care sa te ajute in prestatia ta ca model, sa te transpuna intr-o poveste si sa iti dea un subiect bun de discutie.

Incepand cu aspectele legale si continuand cu alte detalii semnificative pentru atingerea succesului, cum ar fi training-ul, importanta unui studio de videochat este indiscutabila.

Daca si tu te gandesti sa dai o sansa acestei meserii, ti-am pregatit in acest articol de la Art Studio o serie de motive pentru care, cel putin pentru decor, ar trebui sa inclini in favoarea unui studio de videochat. Acest domeniu a evoluat extrem de mult, iar clientii platitori au pretentia ca modelele sa ii intampine in decoruri bine amenajate.

Un studio videochat profesionist va investi mereu in decor, pentru a-i oferi modelului un mediu in care sa se poata simti in largul sau si in care sa atraga atentia clientilor.

Pe de alta parte, majoritatea modelelor care lucreaza de acasa nu isi permit financiar investitii intr-un ambient frumos, dotat cu aparatura de ultima generatie, decoruri deosebite si lumini profesionale care sa le scoata in evidenta orice calitate si sa le avantajeze.

Pentru ca intregul concept de videochat se bazeaza pe imagine, cele mai multe pretentii ale consumatorilor de videochat sunt, desigur, cele legate de imagine. Imaginea modelului, impreuna cu aspectul fizic, piesele vestimentare si aspectul incaperii reprezinta reteta castigatoare.

Daca stam sa comparam un model care face videochat intr-un studio profesional, intr-un decor bine ales, cu un model care face videochat de acasa, putem constata diferente mari intre castiguri. In ceea ce priveste diferentele intre studioul de videochat si camera de acasa, din punct de vedere al design-ului, acestea nu sunt putine:

  • Acasa, vor exista mereu restrictii. Mobilierul din casa nu este destinat exclusiv acestei activitati si nu poate fi transformat nici daca ai vrea acest lucru, in cazul in care nu doresti ca lumea sa afle ce tip de activitate prestezi.
  • Mai ales modelele incepatoare nu dispun de un buget care sa le permita amenajarea corecta a camerei, bugetul de casa nefiind unul mare.
  • Studiourile profesionale beneficiaza de idei din partea unor profesionisti in domeniu, astfel ca fiecare culoare si fiecare textura este aleasa cu atentie, in functie de comportamentul clientilor din camera respectiva.
  • Important de retinut este si faptul ca intr-un studio, decorul nu consta doar in piese de mobilier, ci si in multe alte elemente profesionale, precum lumina sau izolarea fonica foarte buna, care sa creeze un ambient sonor excelent.

Cum te ajuta decorul unui studio de videochat in prestatia ta ca model? Hai sa aflam impreuna:

Creeaza o doza mare de confort

Un decor bine ales creeaza confort sporit modelului, si implicit, posibilitatea de a fi mai productiv. Un decor familiar, de exemplu, te relaxeaza si ii relaxeaza si pe partenerii tai de discutie. Nu trebuie sa fie ceva desprins din povesti, ci doar un dormitor primitor, care sa relaxeze privirea ambilor participanti la discutie, facandu-i sa se simta in largul lor.

Poate vinde iluzii

In videochat, decorul poate sa fie piesa principala, alaturi de conversatie si de atitudine. Decorul unui studio de videochat te transpune intr-o poveste si te ajuta sa indeplinesti cu usurinta visul unui barbat. Fie ca vorbim de un decor exotic sau de o camera luxoasa, decorul te ajuta sa indeplinesti mult mai usor fanteziile partenerului tau de discutie.

 

Te pune intr-o lumina favorabila. La propriu!

Nu doar mobilierul face parte din decorul unui studio de videochat, ci si luminile profesionale care nu se vad in cadru sau alte elemente folosite pentru ca tu sa te prezinti in fata publicului cu o imagine impecabila. Acestea, impreuna cu un machiaj professional, coafura fara cusur si vestimentatie deosebita, iti dau un farmec aparte pe care nu il poti obtine pe cont propriu.

Poate da startul unui subiect bun de discutie

O camera amenajata in stilul unei biblioteci, destinata modelelor iubitoare de carti, iti poate da un subiect bun de discutie. Daca prestezi intr-o astfel de camera, poti conduce conversatia in directia potrivita, pentru ca ai la indemana tot ce trebuie ca sa faci acest lucru.

Aceste idei enumerate mai sus sunt doar o parte din motivele pentru care un decor potrivit te poate ajuta sa ai mai mult incredere in tine si sa castigi mai multi bani ca model de videochat. Partea vizuala este extrem de importanta.

Pentru o cariera de succes in videochat, un prim pas pe care trebuie sa il faci este sa alegi un studio cu un decor perfect. Art Studio este unul din ele.

Insa, pentru ca o poza valoreaza cat o mie de cuvinte, te invitam sa admiri fotografiile din galeria Art Studio si sa te convingi singura, testand decorurile unice care te ajuta sa te dezvolti in cel mai frumos mod cu putinta.