Oferte peste oferte, bonusuri peste bonusuri, mii de dolari, seriozitate, confidentialitate , legalitate  si independenta financiara. Suna bine, nu? Website-urile de videochat abunda de astfel de testimoniale. Insa, cum faci cu adevarat diferenta atunci cand trebuie sa alegi un studio de videochat?Vei constata ca este destul de dificil sa descoperi un studio de videochat in care toate aceste lucruri sunt reale sau cat mai aproape de realitatea prezentata, si locuri in care lucrurile stau diametral opus.Daca te gandesti sa faci videochat pe categoria Non Adult sau pe cea de videochat Adult, alege un studio care sa te trateze cu respect, sa-ti ofere siguranta si sa-ti garanteze suport in orice situatie dificila. Asigura-te ca incepi colaborarea cu studioul care raspunde cel mai bine nevoilor tale.Acum, sa revenim la intrebarea principala a postarii noastre: cum sa alegi un studio de videochat? Din punctul nostru de vedere, exista cateva aspecte foarte importante in ceea ce priveste studiourile mari, asa cum este, de altfel, si Art Studio:

Legalitatea

Asigura-te ca vei colabora cu un studio ce respecta reglementarile in vigoare. Un studio profesionist si legal de videochat va incheia un contract inainte ca tu sa incepi, efectiv, activitatea. Dupa semnarea contractului, primesti si tu un exemplar.Evita studiourile care amana încheierea acestuia dupa celebra ‘’perioada de proba’’ , ori care nu iti pun la dispozitie un exemplar, sub diverse pretexte. Art Studio iti ofera transparenta totala si in ceea ce priveste contributiile catre stat. Ca model in cadrul studioului, vei putea accesa cu usurinta, in orice moment, online, statusul taxelor tale pe site-ul ANAF.

Confidentialitatea

Va ramane intotdeauna la latitudinea ta daca doresti sa discuti sau nu despre ocupatia ta, insa un studio de videochat trebuie sa iti asigure confidentialitatea. Prioritatea noastra, ca studio profesionist, este sa nu folosim numele reale ale modelelor pe platformele dedicate si sa le protejam datele.Alege studiourile de videochat care lucreaza cu platforme interzise in Romania, astfel incat cunoscutii tai nu aiba acces la contul tau. De asemenea, ai posibilitatea sa mai restrictionezi si alte tari. Art Studio iti ofera confidentialitatea pe tot parcursul colaborarii, dar si dupa incheierea acesteia.

Felul in care esti tratata

Modul in care ti se vorbeste si in care esti tratata are un impact major asupra randamentului si incasarilor tale. Alege, deci, cu grija! Dincolo de ambianta data de decoruri, atmosfera creata de personalul si colegele care lucreaza in studioul de videochat poate face diferenta.Consideram ca intr-o relatie de colaborare, ambele parti sunt pe picior de egalitate. Noi venim cu spatiile de lucru, tehnologia si informatii pretioase pentru dezvoltarea ta ca model, iar tu iti aduci aportul prin implicarea ta si timpul acordat.La noi, respectul exista din ambele parti, iar lucrurile pe care le-am stabilit inca de la interviu nu sunt neglijate. Oferim acelasi tip de respect modelelor de top si modelelor medii, si credem cu tarie ca un domeniu ca videochatul nu justifica niciodata un comportament neadecvat.

Increderea acordata

In studioul nostru, toate modelele sunt angajate cu contract de munca. Incurajam toate angajatele noastre sa discute deschis daca au intrebari sau nelamuriri, pentru a le rezolva cat mai repede si eficient. Iti acordam increderea cuvenita inca de cand ne calci pragul studioului.De asemenea, camerele in care vei lucra iti asigura intimitatea necesara pentru buna desfasurare a activitatii de model online. Iti apreciem si recompensam eforturile, pentru ca tu sa te simti mai increzatoare in fortele tale. Pentru noi, este important sa stii ca faci parte dintr-o echipa unita, care chiar te sustine si te incurajeaza mereu.

Bonusuri reale

Inca din primele zile intr-un studio profesionist, vei avea alaturi de tine o echipa bine formata, mereu pregatita sa te invete cum sa evoluezi si pozitiva. Trainerul te poate invata cum sa obtii din ce in ce mai multi bani intr-un timp relativ scurt. Noi nu lasam nimic la voia intamplarii, astfel ca te vei bucura de tot sprijinul nostru!La Art Studio, toate bonusurile sunt reale si sunt oferite in functie de orele petrecute online si performanta. Totodata, primesti garantat un bonus de angajare la studioul de videochat, bonus de recomandare si bonus de loialitate pentru timpul petrecut alaturi de noi.

Teambuilding-uri organizate periodic

Un studio profesionist este constient de faptul ca unul din elementele cheie pentru a avea o echipa buna este teambuilding-ul. Modelele noastre sunt sufletul studioului de videochat, iar pentru noi este important ca ele sa se si inteleaga una cu alta, sa lucreze impreuna si sa formeze niste conexiuni.Art Studio organizeaza periodic teambuilding-uri prin care modelele au ocazia sa se cunoasca intre ele, sa se distreze, sa se relaxeze impreuna, sa petreaca timp impreuna in afara studioului si sa consolideze legaturi. Toate acestea duc la o diferenta vizibila in comportamentul modelelor si la formarea unei echipe unite.