Ne dorim ca echipa Art Studio sa creasca mereu, motiv pentru care facem constant angajari videochat la sediul nostru din Bucuresti. Daca nu esti din capitala, noi iti oferim cazare gratuita in apartamente de lux, la doar cateva minute distanta de locul de munca.Daca esti studenta si te gandesti sa alegi un job de model videochat la Art Studio Bucuresti, te primim cu bratele deschise. De ce sa stai in camin, in conditii mai putin avantajoase din orice punct de vedere, cand ai la indemana optiunea unui loc luxos, aproape de studio? Poti deveni in cel mai scurt timp o studenta independenta, fara grija zilei de maine si fara a depinde financiar de banii parintilor. Fii studenta cu stil si puternica, fii studenta Art Studio!

Programul flexibil, ideal pentru studente!

Jobul de model online in cadrul unui studio de videochat este unul dintre cele mai cautate locuri de munca printre studente. Daca iti doresti un job part-time care sa iti ofere stabilitate si confort financiar, Art Studio este locul perfect pentru tine. Suntem un studio profesionist de videochat, astfel ca tu vei avea certitudinea ca jobul de model se va desfasura in conditii perfect legale.Si pentru ca stim ca trebuie sa rezervi o parte din timp si facultatii, iti oferim posibilitatea alegerii unui program flexibil de munca, pe care il vei organiza asa cum iti doresti. Programul ti-l faci singura. La Art Studio, nu te confrunti cu problema unui program fix pe care sa nu il poti schimba dupa propriile preferinte si nevoi. Si iti mai spunem un secret: ca sa devii un model de top, nu ai nevoie de experienta in domeniu, pentru ca te invatam noi tot ceea ce implica acest job.Daca esti studenta, iti oferim posibilitatea de a-ti petrece timpul dupa bunul plac. Putem crea un program special pentru tine, pentru ca tu sa ajungi la timp la cursuri, sa inveti, sa iesi cu prietenii in oras si sa te relaxezi. Programul de munca nu va interfera deloc cu programa ta scolara, nu vei fi nevoita sa ratezi seminariile si vei putea sa urmezi cursurile facultatii la zi. In plus, studioul se afla in inima Bucurestiului, astfel ca tu vei avea la indemana orice mijloc de transport pentru a ajunge la timp oriunde ai nevoie. Suna bine, nu? Hai sa stabilim un interviu, pentru a te convinge!

Posibilitati de castig cu Art Studio!

Viata de studenta nu este una usoara. Sau ieftina. Cheltuielile neprevazute sunt la ordinea zilei, iar stresul acumulat ajunge sa-ti afecteze sanatatea, buna dispozitie, interactiunea cu cei din jur si activitatea la facultate. Vestea buna este ca jobul de model videochat te poate scapa de viata plina de lipsuri financiare.Castigurile substantiale oferite chiar din prima ta luna de munca iti vor permite sa mergi la cursuri si sa gasesti timp liber si pentru micile tale placeri. De ce sa nu iesi cu prietenele tale in oras, fara sa-ti mai faci griji ca nu-ti ajung banii de cafea? Sau de taxi, pana acasa?Castigurile lunare minime ajung la 1000$, cele medii pot ajunge intre 3000$ si 10.000$,  iar modelele videochat de top pot depasi  chiar si 30.000$ lunar. Adu si o prietena cu tine, iar noi te vom rasplati. La primele doua persoane recomandate te rasfatam cu cate un bonus de 300$, iar dupa a 3-a persoana recomandata bonusul va creste la 500$.Vei primi regulat plata, de doua ori pe luna, pentru ca tu sa ai siguranta financiara si sa te poti baza pe niste sume de bani care iti vor intra in cont in aceleasi zile din luna. Banii iti vor fi virati intr-un cont deschis pe numele tau, la orice institutie bancara din Romania, avand totodata acces la toate informatiile legate de activitatea ta ca model in acea perioada (fiecare suma incasata, totalul, comisionul, taxa si impozitul platit – CAS, CASS, impozit pe venit).Pe langa salariul lunar garantat, vei avea parte de bonusuri, concursuri si recompense pentru implicarea si performanta ta. Dupa cum vezi, totul depinde de tine si de dorinta de a da tot ce e mai bun din tine. De la noi vei avea mereu suportul necesar pentru a deveni, intr-un timp relativ scurt, un model de top cu castiguri substantiale.