Un job modern prin care sa-ti castigi independenta financiara prin propriile forte, in conditii legale, indiferent de experienta si calificarea anterioara? Suna bine, nu? Ti-l oferim noi! Te asteptam sa iti demonstram ca impreuna putem face asta.Lasa in urma locurile de munca pentru care trebuie sa muncesti o viata ca sa ramai cu ceva in cont. Te asteapta jobul perfect, cu conditii de lucru excelente, un program flexibil pe care sa ti-l faci dupa bunul plac si un salariu de vis.Noi iti demonstram ca in Romania anului 2020 se poate si altfel! Iti oferim venituri fabuloase si conditii de lux, lucrand ca model videochat la Art Studio Bucuresti. Daca esti hotarata sa faci din videochat o rutina profesionala zilnica, noi te asteptam cu bratele deschise intr-un cadru perfect legal si reglementat prin lege.Lucrand 8h/zi, 5 zile/saptamana, poti castiga de 15 ori mai mult decat salariul minim pe economie din Romania. Si daca stam sa facem o paralela cu piata actuala a locurilor de munca din tara, putem afirma cu lejeritate ca videochatul este o industrie in care orice model, chiar si fara experienta, poate ajunge, in timp, la incasari importante si la un venit lunar cu mult peste media pietei.Anii de experienta ne-au demonstrat ca acesta este si principalul motiv pentru care jobul de model videochat starneste un maxim interes inca din perioada studentiei, cand este destul de dificil sa obtii un loc de munca bine platit, fara experienta.

Esti pregatita si tu pentru incasari mari?

Modelele Art Studio beneficiaza de programe de training special concepute pentru a le evidentia calitatile si a le permite sa isi creasca incasarile lunar. La noi, media castigurilor din videochat este printre cele mai mari din Bucuresti. Cu implicare si seriozitate, poti ajunge usor sa te bucuri si tu de independenta financiara mult visata. Si daca mai adaugi ambitie si suficiente ore online, vei constata ca aici faci cati bani vrei tu, fara limita.Pe langa procentul mare, provenit din veniturile generate, se adauga si bonusurile, care sunt unele substantiale. Mentionam ca, in acest caz, conteaza foarte mult activitatea desfasurata de tine in luna respectiva, castigul tau fiind astfel chiar dublat cu ajutorul acestor bonusuri. Poti ajunge usor la mii de dolari castigati lunar daca iei in considerare sfaturile trainerilor nostri, daca adopti o atitudine potrivita si empatizezi cu membrii.Comisionul tau variaza in functie de performantele tale. Cu cat vei interactiona mai mult cu membrii, cu atat mai mult te vei face placuta si solicitata, fapt care te va urca in top si iti va creste castigurile progresiv, ca de altfel, si comisionul tau!

Programul de lucru la Art Studio este unul flexibil

Am tinut sa dezvoltam libertatea de alegere si, totodata, sa pastram echilibrul in viata angajatului. De aceea, la Art Studio, fiecare model este liber sa isi aleaga programul in functie de propriile nevoi. In cadrul studioului de videochat, ai oportunitatea de a-ti alege singura programul, in functie de restul activitatilor pe care le ai de facut in ziua respectiva.Iti poti alege turele (de zi sau de noapte) si zilele in care vrei sa muncesti, iar numarul orelor il poti alege, de asemenea, singura. Asta inseamna ca nu trebuie sa renunti la studii, in cazul in care esti studenta, sau la hobby-urile tale, vei avea timp de o viata personala, de familie, de prieteni si de orice care sa impace jobul cu relaxarea.Desigur, la venituri contribuie si timpul in care ai lucrat, astfel ca este indicat sa tii cont si de acest aspect in momentele in care iti planifici orarul. Cu cat vei fi activa mai multe ore in mediul online, cu atat vei castiga sume mai mari de bani, iar bonusurile vor fi pe masura muncii depuse.Mai mult decat atat, iti oferim un job in videochat in zona Unirii, din centrul Bucurestiului, intr-o cladire curata si eleganta, unde poti ajunge foarte usor, la orice ora din zi si din noapte. Exista linii de autobuz, tramvai si metrou, lucru valabil si la terminarea programului, care te ajuta sa ajungi intr-un timp scurt si in siguranta acasa.