Te-ai gândit că este o meserie care ți se potrivește dar nu știi de unde să începi. Cum să faci videochat? De ce ai nevoie? Trebuie să fii într-un anumit fel? Acest articol își propune să răspundă la o parte dintre întrebările pe care orice fată și le pune atunci când vrea să fie model și să demonteze o parte dintre prejudecățile care înconjoară acest subiect.

Cum să faci videochat – aspecte legale

Îți recomandăm să lucrezi neapărat la un studio care funcționează legal, pe bază de contract, unde toate lucrurile sunt în regulă. Verifică acest lucru înainte de a începe, cere să vezi actele firmei și semnează cât mai repede contractul. Există, din păcate, pe piața videochat-urilor studiouri “dubioase”, unde nu ești în siguranță, nu ți se garantează primirea banilor sau poți fi victima diverselor tipuri de abuzuri.

Cum să faci videochat – alegerea studioului

Alege întotdeauna un studio unde te simți bine. Vorbește cu managerul, verifică în detaliu condițiile de lucru, vorbește cu celelalte fete, vezi dacă rezonezi cu oamenii de acolo. Vor fi colegii tăi pentru o lungă perioadă de timp și, mai importantă decât felul în care arată un loc, este atmosfera. Sunt oameni prietenoși, bine intenționați, sunt dispuși să te ajute la început, știu să-ți asculte cerințele?

De ce am nevoie ca să fac videochat?

În primul rând, ai nevoie de câteva ținute care să-ți exprime personalitatea. Le putem alege de comun acord, poți primi sfaturi de la celelalte fete și vei vedea ce te prinde mai bine.Apoi, ai nevoie de accesorii și de jucării, dacă vrei să folosești. Este alegerea ta. Mergem la cumpărături împreună sau mergi singură, iarăși e alegerea ta. Tu știi cât de departe poți merge, mai ales la început.

Trebuie să arăt într-un anumit fel?

Nu. Există prejudecata printre necunoscători că fetele sunt 90-60-90, eventual blonde, eventual siliconate. Nimic mai fals. La fel ca în viața reală, nu există un tipar de frumusețe, modelele noastre sunt apreciate pentru întregul lor, nu pentru caracteristici individuale. Tocmai aici e frumusețea, că poți fi tu în totalitate și vei vedea că tocmai lucrurile care ție ți se par “defecte” vor fi apreciate de ceilalți. Nu există standarde pe videochat, a fi seducătoare nu ține de măsuri fixe, așa că nu-ți face griji.

Trebuie să mă port într-un anumit fel?

E bine să fii deschisă și comunicativă. Ține minte, bărbații nu intră pe videochat în primul rând pentru sex. Ei vor să fie seduși, să comunice, să interacționeze, să se joace. Dacă te simți bine în pielea ta, dacă ești deschisă, empatică și simpatică, s-a rezolvat, vei fi un model de succes. Exprimă-ți personalitatea, nu-i trata de sus dar nici nu fii complet “inertă” și responsivă ca la comandă la ce îți cer ei. Joacă-te. O să-ți placă, te vei simți bine și vei învăța foarte multe lucruri despre tine. Atitudinea este cea mai importantă.

Ce fac dacă mă simt inconfortabil în chat-ul cu un bărbat?

E simplu, puterea e la tine. Îl blochezi, închizi chatul, dacă nu reușești să rezolvi situația într-un mod amiabil și jucăuș. Tu decizi cu cine vorbești, cât vorbești și ce faci. Vei vedea că, punând limite bărbaților aici, îți va fi mai simplu și în interacțiunile reale, din viața de zi cu îi. Vei vedea ce te deranjează, care e limita ta de toleranță, ce vrei să faci și ce nu.Intră și tu în echipa Art Studio și ai parte de bonusuri, consiliere și surprize garantate!