Cat se castiga din Videochat?

Te-ai intrebat vreodata cati bani poti sa castigi din Videochat?

In general, in primele 3 luni castigurile cresc treptat si variaza in functie de model. Ele pornesc din jurul sumei de 800$ si pot creste chiar si peste 2000$ in primele 3 luni. Apoi, datorita experientei dobandite si a membrilor pe care deja i-ai fidelizat, veniturile pot creste si ajunge intre 3000$ si 10.000$, putandu-se ajunge chiar la sume de peste 30.000$/luna.

Veniturile variaza de la model la model, in functie de seriozitate si implicarea fiecarei fete, asa ca vom recomanda un minim de 80 h petrecute online.

Ce trebuie sa faci pentru a castiga foarte bine?

Videochat-ul reprezinta modul prin care doua sau mai multe persoane pot comunica fara a fi nevoite sa fie fata in fata. Prin intermediul unei camere video, imaginea ta este transmisa live catre membrii din alte tari, in general din Statele Unite ale Americii sau tarile din vestul Europei. Acesti membrii vor plati ca sa vorbeasca cu tine, in general in limba engleza. Daca stii limba engleza reprezinta un mare avantaj. Daca nu stii, avem o veste buna, se poate invata, in timp, prin exercitiu si rabdare. In cazul in care nu cunosti limba engleza, trainerii de la Art Agency te vor ajuta tura de tura. Toate acestea se vor intampla in confortul camerei tale din studio.

Pentru a avea succes in acest domeniu ai nevoie de motivatie si implicare. Nu trebuie sa uitam ca site-urile pe care lucram sunt destinate entertainmentului, iar noi suntem gazdele, in timp ce membrii sunt invitatii nostri. Asa ca zambetul si o personalitate prietenoasa ar trebui sa nu lipseasca in timp ce sunteti online. Daca ai un vis pe care vrei sa il indeplinesti si nu iti e teama sa muncesti pentru ceea ce iti doresti, urmatorul pas este sa ne contactezi, iar noi iti vom arata cum sa transformi visele in realitate.

Cine ma ajuta? Cunoasterea echipei.

La Art Agency o sa ai parte de training pe tot parcursul colaborarii, iar trainerii o sa te invete de la ce tinute te pun in evidenta, la tehnici de persuasiune . Pentru ca trainerii nostri au experienta ca si modele te vor ajuta sa eviti cele mai comune greseli facute la inceput de drum si nu numai. Cu acest avantaj te poti considera deja cu mult in fata altor modele.

Aici, pe langa oameni dispusi sa te ajute sa cresti, vei gasi si prieteni noi cu care o sa iti poti impartasi experientele si dorintele.

Bonusurile in functie de orele online si performanta:

52% Comision pentru 90H/Perioada
2% Comision pentru incasari de 3501$-6000$/Perioada
4% Comision pentru incasari de 6001$-10.000$/Perioada
6% Comision pentru incasari de la +10.001$ /Perioada

Daca esti convinsa ca vrei macar sa incerci, Art Agency videochat, iti acorda toate creditele si sustinerea necesara pentru a ajunge pe culmile succesului!

Bonus de Loialitate:
Arata-i unei prietene cum sa aiba succes, iar noi te vom rasplati:
Daca ne recomanzi un model, poti primi un bonus de recomandare, si anume 10% din incasarile modelului, pe toata perioada colaborarii cu noi.
Cum pot maximiza veniturile?
Recomandarile noastre pentru un castig garantat de 4000 lei in primele 3 luni sunt:
Nu exista scurtaturi sau un buton secret pentru a atrage membri in camera ta privata. Insa, urmand sfaturile de mai sus garantam un venit minim lunar de 4000 lei, in primele 3 luni.Dupa cele 3 luni veniturile tale vor creste, deoarece vei intelege mai bine psihologia membrilor si vei sti cu siguranta cum sa atragi mai multe vizualizari si implicit venit.
Toate drepturile rezervate. Art Agency Bucuresti . @ 2022