Art Agency Bucuresti
studio vidoechat bucuresti artstudio4

Pentru ca un suflet mereu tanar se mentine cu timp liber, voie buna sau distractie, in cadrul studioului nostru de videochat ai parte de un program flexibl care sa te ajute sa te bucuri de cei mai frumosi ani din viata!


Iar daca responsabilitatile personale insumeaza pe langa jobul de model de videochat si facultate sau familie, afla ca din partea studioului nostru de videochat ai suport total! Poti sta de vorba cu managerul si sa-ti faci programul de lucru de la o saptamna la alta in functie de nevoile tale!


In cadrul studioului de videochat Bucuresti, poti alege intre un program ce se desfasoare in ture de cate 8 ore, sau, daca timpul nu iti permite, poti opta pentru un program de 6 ore in fiecare zi. Avantajele programului de 8 ore in studioul de videochat vin atat din perspectiva financiara cat si din perspectiva mai multor zile libere pe saptamana.


Insa daca nu stii ce anume ti se potriveste cel mai bine, poti apela la beneficiul suplimentar pe care studioul nostru de videochat ti-l ofera, spre deosebire de celalate studiouri de videochat, si anume: tesatarea ambelor variante!

Sistemul de management de la Art Agency este unul foarte performat, orientandu-se in proportie de peste 80% spre angajat, tinand intotdeauna cont de nevoile si dorintele acestuia. Probabil ca si la acest capitol suntem singurul studio videochat din Romania/Bucuresti care a adoptat o astfel de strategie de organizare interna, dar noi am invatat ca productivitatea muncii este strans legata de motivarea angajatului.

Legalitate 100%
Transparenta 100%
Siguranta 100%
Confidentialitate 100%

Deoarece dorinta noastra este sa devenim si sa ramanem un etalon in randul studiourilor de videochat promovam transparenta, astfel incat modelele noastre de videochat sa aiba parte de tot confortul. Ele stiu de fiecare data ce suma de bani trebuie sa incaseze de la noi, avand acces la info videochat money 24/24 de ore, acest fapt ajutandu-le in atingerea targetelor propuse. Toate cele expuse pana acum despre Art Agency Videochat, capata un sens si mai mare atunci cand le atribui unui studio de videochat legal si serios. La noi se lucreaza legal, se acorda liberele stabilite si mai mult decat atat bonusuri in functie de performanta si multe alte premii lunare.

Art Agency isi va mentine in continuare demersurile de a ridica standardele in acest domeniu cautand de fiecare data solutii inovative si viabile pentru a aduce videochatul la rangul ce i se cuvine si pentru a transforma angajatele noastre in adevarate profesioniste. Credem cu tarie ca modelele noastre de videochat pot oricand sa concureze cu orice angajata din alte companii din domenii diferite, la nivel de performanta financiara, prestanta si abilitati de comunicare reusind totodata sa ocupe locurile fruntase.

Cei 10 ani de experienta dobanditi in videochat demonstreaza faptul ca nu ne-am dat inapoi de la a lupta contra prejudecatilor si a limitarilor impuse de o lipsa de informare. Manifestarea dorintei de a ridica standardele in domeniul videochatului si de a elimina inselatoriile, ce provin din studiouri de videochat fantoma, ne-a condus spre a demara diverse campanii de constientizare a pericolelor in randul modelelor de videochat. Maximizarea rezultatelor din videochat, atat pentru modelele de videochat cat si pentru noi, ne-a intemeiat investitia spre cereri de experitza din domeniile conexe (IT, design interior, etc).

Ce spun modelele noastre

Iar pentru ca standardul ridicat se sustine onorand promisiunile, trebuie sa mentionam ca noi suntem unul dintre putinele studiouri de videochat care respectam conditiile contractuale: data de livrare a salariului, zilele libere etc. Dovada clara a celor spuse anterior sunt testimonialele modelelor angajate in cadrul studioului. Suntem intr-o continua dezvoltare si perfectionare a tot ce inseamna acest job, videochat-ul.
Ana Maria
Ana Maria
Read More
“In urma cu 2 ani lucram la un supermarket. Sincer nu mai stiu cum mi-a venit idea, sa ma angajez in acest domeniu dar am facut-o. Recunosc ca partea financiara a contat cel mai mult. Acum dupa 2 ani am reusit sa-mi strang niste bani si nu mai sunt invidioasa pe prietenele mele care isi cumparau cu bani de la parinti tot ce vroiau. A fost greu si multa munca la inceput dar a meritat. Mi-am luat carnetul auto si in cel mai scurt timp imi voi cumparata si masina dorita.”
Sorina
Sorina
Read More
“Nu stiu cat e importanta este povestea mea si cum am ajuns sa lucrez in acest domeniu. Important este ca dupa 6 luni pot sa visez frumos. De ce? Pentru ca de 2-3 luni castig foarte multi bani. Am fost descurajata la inceput cand auzeam fetele din studio ce sume de bani fac. Credeam ca nu o sa ajung decat dupa 1 an sa castig si eu asa bine. Dar echipa de conducere a stiut sa-mi valorifice calitatile si sa ma invete cum sa muncesc productiv, pentru sa castia mai bine decat multe fete cu vechime din domeniu.”
Cristiana
Cristiana
Read More
“Buna. Acum 8 luni m-am trezit divortata. Am un baietel de 3 anisori pe care trebuie sa-mi permit sa-l tin la o gradinita si sa-l cresc. Nu m-ai lucrasem niciodata pana atunci. Nevoia m-a impins sa-mi caut de lucru. Cautam un job foarte bine platit. Am vazut un anunt in care se specifica un salariu de minim 1.000 dolari pe luna si am sunat pentru a putea merge la interviu. De aici totul a decurs usor si iata-ma si azi in continuare lucrucand aici. Pentru mine a fost o oportunitate si am profitat de ea.”

Criterii de angajare la Art Agency

Daca doresti sa lucrezi alaturi de noi trebuie doar sa fii constienta ca acest domeniu nu cere un standard fizic. La noi 30% inseamna fizic si 70 % inteligenta. Iar dupa ce accepti ca masuri precum 90-60-90 exista doar pentru podium, mai trebuie doar sa te incadrezi in in urmatoarele cerinte:
Indeplinesti cerintele de mai sus si doresti sa faci parte din echipa noastra? Nu ezita sa ne contactezi!
Contacteaza-ne acum!
Acum stiti ca singurul lucru de care aveti nevoie este sa alegeti ce vi se potriveste cel mai bine, atat din perspectiva tipului de personalitate cat si nevoilor financiare – videochat adult sau videochat non-adult, ambele va pot indeplini visele!

Formularea „angajari videochat” nu trebuie sa va sperie atata timp lucrati cu cei mai buni specialisti in domeniu! Asadar, Art Agency va asteapta!

Toate drepturile rezervate. Art Agency Bucuresti . @ 2022