Modele Videochat - Renunta la Prejudecati

Videochat adult si videochat non adult sunt doua categorii distincte, care impreuna reusesc de cele mai multe ori sa trezeasca discutii aprige datorita lipsei de informare. Daca vreodata ai avut parte de atitudini ostile atunci cand auzeai despre videochat si nu ai stiut ce sa crezi, in cele ce urmeaza iti vom oferi toate informatiile necesare astfel incat sa-ti formezi o parere obiectiva. Aceasta confuzie si atitudine contra porneste de la lipsa informarii cu privire la activitatea in sine a videochat-ului. Istoria videochat-ului incepe in urma cu 15 ani, iar activitatea consta in purtarea de conversatii cu persoane din alte tari prin intermediul unei camere virtuale.

Videochat-ul adult

Esenta videochat-ului adult consta in a purta o conversatie in limba engleza sau franceza cu un numar mai mare de persoane numite “membrii” pe diverse teme ce pot contine si un caracter erotic.

Indeplinirea fanteziilor erotice face parte din misiunea modelului fata de membru, iar acestea se desfasoara intr-un “private session”(camera virtuala privata), loc in care exista doar modelul si membrul. Modelul va fi platit pe minut, in functie de site-urile pe care se lucreaza, castigurile difera: de la $2/min pana la 10$/min (banii modelului). Ce inseamana mai exact indeplinirea fanteziilor erotice? Tine doar de imaginatia fiecarui model in parte, de cat de open-mind este, cat de dezinvolta si volubila este.

Experienta ne-a invatat ca motivatia si implicarea modelului sunt cei mai importanti factori atunci cand vine vorba de sumele castigate! Videochat-ul adult poate aduce in buzunarele modelelor sume de peste 5000 de dolari pe luna.

Trips & tricks pentru videochat–ul adult:

90-60-90

Dimensiunile 90-60-90 nu reprezinta un etalon in aceasta categorie, naturaletea este acceptata in toate formele ei;

Outfit-urile

Outfit-urile kitschoase, deocheate si ieftine nu sunt de dorit, apreciate fiind mai mult tinutele curate, lejere;

Sarea si piperul

Sarea si piperul sunt date de creativitate si imaginatie;

30%

In proportie de 30% conteaza aspectul fizic al modelelor, iar restul de 70% tine de personalitatea, atitudinea si spontaneitatea fiecarei dintre modele videochat in parte;

Restul detaliilor va vor fi prezentate in training-urile pentru modele videochat despre: body language, make-up, hairstyling & comunicare.

Better at 35+

Cine a spus ca este gresit sa te reprofilezi dupa varsta de 35 de ani? Si cine a spus ca nu poti deveni model dupa varsta de 35 de ani?

Daca iti este teama ca vei fi respinsa in acest domeniu din cauza varstei, la noi vei avea oportunitatea sa privesti inaintarea in varsta cu ochi mult mai buni. De ce? Foarte simplu, uite aici cateva motive:

 • Experienta ta de viata te va face sa fi mult mai buna in acest domeniu, pana la urma vei lucra cu oameni, iar asta necesita putere de relationare;
 • Varsta este doar un numar si nu trebuie sa uitam asta, in majoritatea cazurilor nimeni nu este atent la acest detaliu minor;
 • Aspectul fizic nu este cel mai important, in cadrul acestei activitati cel mai mult conteaza atitudinea buna si energia pe care o imparti cu ceilalti cat si capacitatea de a aborda diverse subiecte de discutie.

Traim intr-o perioada in care reprofilarea dupa varsta de 35 de ani nu mai este vazuta ca un lucru rau, din contra, este apreciata pentru ca arata cat de deschisa la nou si capabila este persoana.

Daca te inspaimanta gandul de a te reprofila si a incepe un domeniu nou, gandeste-te care sunt motivele principale care te fac sa iti doresti o schimbare:

 • Iti doresti mai multi bani, nu doar stabilitate financiara?
 • Iti doresti sa nu mai ai sefi si sa lucrezi pentru tine?
 • Iti doresti o provocare si vrei sa iesi din monotonie?
 • Iti doresti sa fii apreciata, rasfatata si respectata?
 • Iti doresti sa fii o mama care poate indeplini toate dorintele familiei si pe langa asta sa nu te neglijezi deloc, din contra sa ai o atitudine mai pozitiva si sa inveti sa te iubesti mai mult?
 • Iti doresti sa colaborezi cu persoane positive care te vor sprijini si nu vor concura cu tine ca la un loc obisnuit de munca, ci vor fi interesate sa te ajute ca tu sa castigi mai mult?
 • Iti doresti sa poti economisi si poate chiar sa iti formezi bazele propriei tale afaceri?
 • Iti doresti sa lasi grijile deoparte si sa incepi sa te distrezi cu adevarat?
Camere modele

Vintage Room

Antique Room

Nature Room

Delice Room

Contacteaza-ne acum!
Acum stiti ca singurul lucru de care aveti nevoie este sa alegeti ce vi se potriveste cel mai bine, atat din perspectiva tipului de personalitate cat si nevoilor financiare – videochat adult sau videochat non-adult, ambele va pot indeplini visele!
Toate drepturile rezervate. Art Agency Bucuresti . @ 2022