Videochat de acasa - Castigi peste 1500 $

Videochat adult si videochat non adult sunt doua categorii distincte, care impreuna reusesc de cele mai multe ori sa trezeasca discutii aprige datorita lipsei de informare. Daca vreodata ai avut parte de atitudini ostile atunci cand auzeai despre videochat si nu ai stiut ce sa crezi, in cele ce urmeaza iti vom oferi toate informatiile necesare astfel incat sa-ti formezi o parere obiectiva. Aceasta confuzie si atitudine contra porneste de la lipsa informarii cu privire la activitatea in sine a videochat-ului. Istoria videochat-ului incepe in urma cu 15 ani, iar activitatea consta in purtarea de conversatii cu persoane din alte tari prin intermediul unei camere virtuale.

Videochat de acasa

Pentru a lucra cu noi de acasa, trebuie sa fii serioasa si responsabila, hotarata si profesionista. Pentru a avea succes este nevoie si de inteligenta, spontaneitate si creativitate. In plus trebuie sa indeplinesti si urmatoarele cerinte:

Daca doresti o colaborare cu studioul nostru, tot ce trebuie sa faci este sa vii la sediul nostru cu cartea de identitate care sa ateste faptul ca ai 18 ani impliniti

Ce iti punem la dispozitie

Pentru a-ti putea desfasura activitatea in mod profesionist, Art Agency iti pune la dispozitie urmatoarele:

 

70%

Comisionul de 70% din totalul banilor incasati din activitatea ta pe site-urile de profil cu care noi colaboram.

Training

Sustinere pentru a invata tot ceea ce trebuie sa stii despre videochat.

More training

Sfaturi pentru imbunatatirea imaginii in fata camerei, setarea conturilor, a softurilor si a calculatorului, training de specialitate.

Sedinte foto

Optional, oferim sesiune foto, make-up si video in studioul nostru.

Promovare

Promovare pe site-urile de profil cu care noi colaboram.

Camere modele

Vintage Room

Antique Room

Nature Room

Delice Room

Contacteaza-ne acum!
Acum stiti ca singurul lucru de care aveti nevoie este sa alegeti ce vi se potriveste cel mai bine, atat din perspectiva tipului de personalitate cat si nevoilor financiare – videochat adult sau videochat non-adult, ambele va pot indeplini visele!
Toate drepturile rezervate. Art Agency Bucuresti . @ 2022