Alatura-te echipei Art Agency. Contacteaza-ne acum!
60ed3dbe39850add0cfd1624_1611889809c18e92db208fcccf4b22e63e62dfc3ff-p-800

Email: hello@art-agency.ro

Telefon: 0751 856 213

Formularea „angajari videochat” nu trebuie sa va sperie atata timp lucrati cu cei mai buni specialisti in domeniu! Asadar, Art Agency va asteapta!

Specializarea pe videochat doar cu modele de sex feminin asigura un inalt grad de confort modelelor noastre. De asemenea, selectia personalului se face in baza unor criterii foarte selective, dar obiective in acelasi timp.

Ce spun modelele noastre despre videochat Art Agency

Cezara
Cezara
Read More
“Cine am fost si cine sunt? Ce inseamna videochat pentru mine? Inainte de videochat eram o fata timida, care nu era deloc constienta de capacitatile ei. Pot spune ca eram un fel de Betty cea urata. De aproape un an jumate de cand am inceput sa fac videochat, prietenii mei nu ma mai recunosc si spun asta intr-un sens pozitiv. Am devenit deschisa, sociabila, plina de incredere in propriile forte si ma simt din ce in ce mai frumoasa si mai sigura pe mine. Atat jobul cat si training-urile primite m-au ajutat sa devin persoana de acum – “ratusca cea urata s-a transformat in lebada”! Hahaha! Multumesc mult Art Agency pentru sansa acordata! Pentru mine, ramaneti o echipa de profesionisti, seriosi si corecti!”
Oana
Oana
Read More
“Prima data cand am auzit de videochat a fost in urma cu mai bine de 4 ani. In liceu aveam o colega care practica aceasta meserie cu acordul parintilor ei si al prietenului ei. La inceput nu stiam ce sa cred, eram usor socata, nu intelegeam cum poate sa aibe acordul celor apropiati – Evident toate aceste semne de intrebare se nasteau unul dupa altul in mintea mea datorita zvonurilor pe care le auzeam. Intr-o seara, datorita curiozitatii ce ma macina, am rugat-o sa-mi povesteasca exact ce face la munca. Mare mi-a fost mirarea atunci cand mi-am dat seama ca am o idee total eronata legata de acest job. Dupa acea seara am rugat-o sa ma puna si pe mine in legatura cu Art Agency si astfel am inceput sa fiu model de videochat. Tot ce pot sa spun este ca: Tine doar de voi cat de multi bani castigati! Iar tot ce se petrece in fata camerei este conform limitei personale!”
Toate drepturile rezervate. Art Agency Bucuresti . @ 2022