Videochat Non Adult - Castigi peste 1500 $

Videochat adult si videochat non adult sunt doua categorii distincte, care impreuna reusesc de cele mai multe ori sa trezeasca discutii aprige datorita lipsei de informare. Daca vreodata ai avut parte de atitudini ostile atunci cand auzeai despre videochat si nu ai stiut ce sa crezi, in cele ce urmeaza iti vom oferi toate informatiile necesare astfel incat sa-ti formezi o parere obiectiva. Aceasta confuzie si atitudine contra porneste de la lipsa informarii cu privire la activitatea in sine a videochat-ului. Istoria videochat-ului incepe in urma cu 15 ani, iar activitatea consta in purtarea de conversatii cu persoane din alte tari prin intermediul unei camere virtuale.

Videochat non adult
  • Baza acestui tip de videochat, la fel ca si in cazul videochat-ului adult este conversatia in limba engleza sau franceza intre model si membrii. Diferenta insa, o face tipul discutiei, in cazul videochat-ului non-adult nu exista discutii cu tente erotice. In functie de dorintele membrului si de imaginatia modelului discutiile pot fi de natura: sociala, psihilogica, cultura generala si pe diverse alte teme uzuale.

    Videochat-ul non-adult se potriveste mai degraba persoanelor mai timide, pudice, ce nu accepta ideea de „naked body”. Este de retinut faptul ca in cazul acestui tip de videochat, veniturile pe care modelul le incaseaza sunt reduse fata de cele castigate in cadrul videochat-ului adult.

    Motivatia pentru acest fapt provine din costul relativ asemanator al unui minut din cadrul videochat-ului non-adult cu videochat-ul adult fapt ce ofera membrilor un nivel mai scazut de interes. Videochat-ul non-adult aduce numeroase beneficii la nivel personal cum ar fi: dezvoltarea capacitatilor de conversatie si usurinta in comunicare cu orice tip de oameni. Art Agency Videochat iti ofera cea mai buna posibilitatea de a ajunge implinita financiar.

Trips & tricks pentru videochat non adult:

Ca scoasa din cutie

Aspectul fizic trebuie sa fie foarte curat si ingrijit, accentul fiind pus pe capacitatea de a fi mereu fresh („ca scoasa din cutie”);

Curiozitatea

Curiozitatea trebuie sa se manifeste prin initierea de discutii cu membrii;

Empatia

interesul fata de cunoasterea interlocutorului trebuie sa fie sincer si demonstrat prin implicarea in discutii de orice natura (fapt ce ajuta la stabilirea unor subiecte si teme de discutii);

Feminitatea

Feminitatea, senzualitatea, delicatetea si gratia sunt intotdeauna armele cele mai puternice ale unei femei si trebuie utilizate ca atare;

Engleza

Cunoasterea limbii engleze la nivel avansat este obligatorie pentru a reusi.

Camere modele

Vintage Room

Antique Room

Nature Room

Delice Room

Contacteaza-ne acum!
Acum stiti ca singurul lucru de care aveti nevoie este sa alegeti ce vi se potriveste cel mai bine, atat din perspectiva tipului de personalitate cat si nevoilor financiare – videochat adult sau videochat non-adult, ambele va pot indeplini visele!
Toate drepturile rezervate. ArtStudio Bucuresti . @ 2022