Dincolo de aspectele evidente – să fii drăguță, îngrijită, să exprimi senzualitate și erotism, iată câteva secrete din arta comunicării care răspund și la întrebarea cum să-i faci pe bărbați să te placă la videochat. Pentru că despre comunicare este vorba în primul rând, mai mult ca orice altceva, comunicare între oameni, care se bazează, fundamental, pe aceleași lucruri. De aceea intră bărbații pe site-urile de videochat. Doar că aici, prin natura mediului online în general și a celui de videochat în special, ne adaptăm.

Fă-i să vorbească despre ei

Trebuie să recunoaștem. Tuturor ne place să vorbim despre noi. Cercetătorii spun că, atunci când o facem, simțim o plăcere similară în creier cu cea dată de bani sau mâncare foarte bună, ba chiar unii o asociază cu plăcerea pe care o produce sexul. Atunci când oamenii vorbesc despre ei, se deschid automat față de persoana din fața lor,  au încredere, chiar și printr-un ecran, se activează mecanismele plăcerii în creier și o simpatizează mai mult.

Zâmbește

Nimic nu se compară cu un zâmbet! Zâmbetele topesc barierele dintre oameni, stabilesc punți de comunicare și de empatie. Iar o fată frumoasă, deschisă și simpatică ce-ți zâmbește topește inima oricui.

Validează-i

Ne plac oamenii care ne validează părerile sau personalitatea. Spune-le că au dreptate, că îți place felul lor de a gândi sau de a se purta, complimentează-i, spune-le ce-ți place la ei. E important să le arătăm oamenilor, în general, lucrurile lor bune, le face plăcere și crează întotdeauna o conexiune.

Cere-le părerea

Unde să mergi în vacanță? Ce să mănânci la prânz? O recomandare de carte? Poate de un film? Ce părere au despre Brexit, dacă sunt din UK? Ce părerea au despre alegerile din SUA? Ne place să ne spunem părerea despre anumite subiecte și ne place și mai mult atunci când cineva o ascultă și o ia în considerare.

Spune povești

Nu-i așa că și ție îți place să ți se spună povești și lucruri interesante? Tuturor ne place, de unde și toată literatura, arta sau filmele. Și sentimentul acela de familiaritate, când stai la povești cu cineva, când împarți istorii de viață, întâmplări amuzante, triste sau interesante e neprețuit. Gândește-te care sunt poveștile tale, pe care le poți spune, și spune-le.

Folosește limbajul non verbal

Nu e vorba doar despre cuvinte, ci și de gesturi. Arată deschidere prin gesturi ample, dezinvolte, vorbește cu corpul tău. Controlează-ți poziția, fii seducătoare. O femeie care-și trece mâna prin păr, își atinge gâtul sau se joacă cu ceva e seducătoare prin definiție. Profită de faptul că te vezi pe cameră, studiază-te și vezi care sunt gesturile care te reprezintă și te prind cel mai bine.

Fii pozitivă și deschisă

Ne place să vorbim cu persoane tonice și pozitive, care ne umplu de energie, ne dau chef de viață. Le simpatizăm instant, ne place naturalețea lor, lumina în care văd lucrurile, faptul că știu să ia ce e mai bun din viață, că nu sunt încruntate, că sunt volubile și ne transmit energie pozitivă. Dacă ești una dintre ele, succesul tău e garantat.

Vocea

O voce senzuală exprimă în primul rând emoții. Încearcă să fii cât mai naturală, tonalitatea vocii tale să exprime mai mult decât cuvintele, să le îmbogățească prin emoție, senzualitate, empatie, să fie ca o melodie pe care o aude bărbatul din celălalt capăt al ecranului.

Fii atentă la ce-ți spun

Bărbații se întorc la tine în camera de chat atunci când le dai atenție. Ascultă-i cu atenție, ține minte ce-ți spun (cel mai bine e să-ți notezi într-un carnețel), răspunde pe moment și ține minte pentru data viitoare când se întoarce. Este un sentiment plăcut pentru el dacă, să zicem, ți-a povestit că urmează să dea un examen important, ca data următoare când intră să-l întrebi care e rezultatul.

Oglindește-i și repetă ce au spus

Conceptul de mirroring este esențial în comunicare. Când suntem pe aceeași lungime de undă cu cineva, îi imităm inconștient gesturile sau repetăm cuvinte pe care acesta le-a spus. Începe propozițiile cu ultimele cuvinte pe care le-a spus clientul tău, folosește din expresiile lui, ba chiar oglindește-i gesturile. E o formă de apropiere și de comunicare profundă între oameni. Observ-o în viața reală, când se întâmplă spontan!Intră și tu în echipa Art Studio și ai parte de bonusuri, consiliere și surprize garantate!