S-ar putea scrie sute de cărți și tot nu s-ar putea spune totul despre videochat. Este o experiență complexă, care te schimbă ca femeie, atât prin faptul că începi să câștigi mult mai mulți bani ca de obicei și să-ți satisfaci toate poftele, dar mai ales prin faptul că prinzi încredere în tine, vezi cum este să relaționezi cu bărbații, ești independentă, stabilești relații și comunici mult, cunoști oameni diverși și interesanți și te simți frumoasă și apreciată. Gândește-te, de câte ori ai ocazia la un job obișnuit să ai astfel de experiențe? Pentru fiecare dintre modelele noastre, totul despre videochat înseamnă altceva – e vorba de experiențe personale. Trăgând linie, iată câteva dintre lucrurile pe care le spun fetele care au ales acest drum.

Câștigi mulți bani la videochat

Este adevărat, banii pe care îi câștigi ca model de videochat pot fi foarte mulți, oricum veniturile fiind substanțial mai mari ca în cazul altor job-uri. Gândește-te cum este nu doar să-ți rezolvi problemele stringente (plătitul chiriei, asigurarea cheltuielilor de zi cu zi), dar să-ți poți face toate poftele, să pleci în orice vacanță când vrei, cum vrei, să-ți iei ce haine dorești, să-ți acoperi costurile studiilor sau să te ajute să-ți întreții familia. Sistemul de plată și de bonusuri videochat pentru modelele noastre este unul unic pe piața din România, care le permite fetelor câștiguri ce încep de la 1000 dolari pe lună, atunci când sunt dedicate și tratează lucrurile cu seriozitate, și ajung la câteva mii de dolari lunar.

Este 100% legal

Activitatea de videochat este una 100% legală în România atunci când, ca în cazul oricărui business, se respectă prevederile legii. Dacă vrei să te angajazi la Art Studio, te asigurăm că respectăm toate cerințele, că taxele sunt plătite la zi și că vei avea contract de muncă.

Tu ai controlul

Este un aspect important pentru modele noastre faptul că, într-o discuție pe chat cu un client, ele au controlul – pot opri oricând conversația, pot refuza să facă ce li s-a cerut, pot bloca utilizatorii insistenți. Dacă pe stradă te simți nesigură și nu știi cum să scapi de un bărbat care poate deveni insistent sau agresiv, pe videochat trebuie doar să închizi fereastra și să-l blochezi. E un sentiment de putere și siguranță pe care de puține ori îl ai.

Nu este vizibil din România

Nu trebuie să îți faci griji că prietenii sau familia vor afla că lucrezi într-un videochat, dacă tu nu vrei să le spui. IP-urile de România sunt blocate, așa că ești în siguranță și tu controlezi ce știu cei dragi despre tine.

Nu trebuie să fii perfectă pentru a lucra ca model videochat

Îți imaginezi că trebuie să ai 90-60-90 pentru a lucra la videochat? Ei bine, nu! Sunt fete normale aici, diverse, și tocmai asta face această meserie frumoasă. Nu impune vreun standard și vei vedea că ești apreciată pentru calitățile tale, chiar și pentru cele pe care tu le consideri defecte. S-ar putea să-ți dai seama că bărbații te consideră super atrăgătoare și dacă tu crezi că ai câteva kilograme în plus, că li se vor părea adorabile urechile tale un pic mai mari sau că sânii pe care îi crezi prea mici sau prea mari sunt foarte atrăgători. Nici nu știi ce ușor scapi de orice complex!

Înveți să comunici

Atâția oameni, atâtea tipologii diferite, atâtea situații – cu greu cunoști în “viața reală” persoane atât de diferite – poate fi cineva din Australia și altcineva din SUA, poate fi un bărbat timid sau unul puternic și dominant, poate fi unul romantic sau unul vorbăreț – cu toți relaționezi, înveți să te exprimi în diverse situații, să-ți găsești ușor cuvintele, să reacționezi pe moment, mai ales că oamenii sunt mult mai liberi sub protecția internetului. Vei avea conversații interesante, de asta te putem asigura, uneori ajungând să fii chiar un psiholog pentru ei – îți vor povesti dramele lor, viețile lor, cele mai ascunse dorințe, îți vor cere sfatul.

Îți dezvolți feminitatea

Înveți să te folosești de armele feminității – cochetărie, frumusețe, seducție, drăgălășenie, forță, capeți încredere în tine și vezi care sunt punctele tale forte. Mai ales că te poți privi pe ecran! Vezi cum ți se schimbă zâmbetul și cum reacționează un bărbat la modul în care îți treci mâna prin păr, flirtezi, te joci, te simți atrăgătoare nu doar fizic, ci și chiar în esența feminității tale, prin modul tău de-a fi.

Îți explorezi sexualitatea

Poți afla că îți plac lucruri la care nu te-ai gândit până acum. Explorezi lucruri noi, te descoperi pe tine ca ființă sexuală, iar energia ta erotică se deblochează și devine o aură care te va face seducătoare și în viața de zi cu zi. Afli lucruri noi pe care le poți experiemtna cu iubitul tău, îți dai seama cât ești de sexy, simți plăcere și libertate de a experiementa și de a nu mai fi sclava unor constrângeri și prejudecăți pe care mulți dintre noi le avem.

Te distrezi

Chiar te distrezi! Fetele noastre îți pot povesti o grămadă de situații amuzante pe chat (pe unele dintre ele le vom scrie și aici, pe blog, în perioada următoare, așa că stai aproape). Trebuie doar să stăm împreună la o cafea să povestim și să râdem, să vedem ce e în capul bărbaților (ohoo!) și cum reacționezi pe moment. E amuzant, crede-ne! Mult mai amuzant decât să stai într-un birou cu un șef isteric și să plimbi hârtii sau să faci excel-uri.

Oare se poate spune totul despre videochat?

Nu. Nu se poate spune totul despre videochat. Pentru fiecare, e o experiență individuală, care trece dincolo de ecran, ajunge în straturile profunde ale feminității tale, ține de interacțiune, de explorare, de oamenii pe care-i întâlnești, de deschiderea ta și de schimbarea unei percepții asupra lucrurilor.Intră și tu în echipa Art Studio și ai parte de bonusuri, consiliere și surprize garantate!