Să mergi la un interviu de angajare pentru un job de model într-un studio de videochat nu este pentru toată lumea cea mai ușoară decizie. Nu știi la ce să te aștepți, nu ești convinsă că acesta poate fi job-ul sau locul potrivit pentru tine? Iata câteva lucruri despre angajări videochat de care să ții cont când mergi la interviu.

Fii relaxată

O atitudine relaxată este esențială atunci când vrei să te angajezi model videochat! Este baza muncii tale, te face să pari confortabilă cu tine însăți, dezinvoltă, ceea ce e esențial atunci când ești în fața camerei.

Pune cât mai multe întrebări

Ne plac modelele curioase, care vor să înțeleagă în cele mai mici detalii în ce constă jobul lor. Este important pentru tine să înțelegi care sunt aspectele meseriei de model, care sunt așteptările de la tine, responsabilitățile tale, ce trebuie să faci și cum arată o zi de lucru. Întreabă despre celelalte fete care lucrează ca model, eventual chiar vorbește cu unele dintre ele, dacă poți.

Discută clar condițiile

Pentru a evita neînțelegeri ulterioare, discută foarte clar condițiile de lucru. Ce oferă angajatorul, care sunt obligațiile sale, cum sunt bonusurile, care este salariul și care sunt zilele de plata, cum și când poți să-ți iei concediu, ce se întâmplă dacă ai nevoie de o zi liberă sau orice altceva mai vrei să știi. Asigură-te că toate acestea sunt trecute în contract.

Fii sinceră

Chiar dacă ți-e teamă să spui că nu ai experiență sau că ai îndoieli în privința modului în care îți poți îndeplini îndatoririle de la job, cel mai bine e să fii sinceră. Preferăm să rezolvăm orice eventuale obstacole împreună cu modelele noastre decât să ne lovim pe neașteptate de ele pe parcurs.

Îmbrăcămintea și machiajul

Pentru că este o meserie în care aspectul contează, dă atenție îmbrăcămintei și machiajului. Sugestia noastră este să te îmbraci normal, dar sexy, cu gust și feminin, în haine care te avantajează și-ți scot în evidență punctele forte și să porți un machiaj care să-ți pună în valoare trăsăturile. Un aspect neîngrijit îi poate sugera potențialului angajator că îți vei trata job-ul cu aceeași neglijență.

Te așteptăm cu drag la interviu!