Nu este niciun secret ca, atunci cand lucrezi in fata camerelor, imaginea ta este deosebit de importanta. Ca model de videochat in Bucuresti trebuie sa stii cum sa-ti pui in valoare calitatile astfel incat sa atragi cat mai mult membri, sa-i faci sa petreaca timp indelungat in compania ta si sa-si doreasca revina iar si iar.

Profesionistii in videochat pentru fete stiu ca un look impecabil este intotdeauna punctul forte al unui model si investesc in ajutor profesional in acest sens. Studiourile de videochat de top le ofera modelelor sedinte foto si video care sa le puna in evidenta atuurile fizice, dar si servicii de make-up si hair-styling care sa le faca sa se simta cat mai bine in pielea lor.

Atitudine + stil = succes

Este adevarat ca atitudinea este foarte importanta in jocul seductiei, dar fara micile trucuri pe care ni le ofera astazi produsele de styling profesionale, tabloul nu ar fi desavarsit. Oricarui barbat ii place sa priveasca o femeie care se preocupa de aspectul fizic si investeste in imaginea ei.

Tinutele pentru videochat trebuie si ele alese cu grija, pentru a se potrivi cu fizionomia modelului, dar si cu decorul camerei.  Scopul este crearea unui mediu glamour, elegant si de bun gust, in care membri sa se simta confortabil si sa vrea sa petreaca mult timp.

La Art Studio, te incurajam sa fii tu insati

Chiar daca specialistii de la studioul nostru de videochat din Bucuresti pot face recomandari despre tinutele preferate de membrii, asta nu inseamna ca modelele nu isi pot alege singure stilul de a se imbraca, coafa sau machia. La Art Studio esti libera intotdeauna sa dai frau imaginatiei. Te incurajam sa te reinventezi in fiecare zi si sa aduci un aer fresh look-ului tau. Barbatii sunt in general dornici sa experimenteze lucruri noi si vor fi cu siguranta incantati daca-i vei surprinde in mod placut din punct de vedere vizual.

Relaxeaza-te si straluceste

Nu uita ca pentru a avea succes ca model de videochat in Bucuresti este foarte important sa transmiti mesajul potrivit, care sa treaca dincolo de ecran. Si, pentru ca cei care vor sa discute cu tine cauta de fapt sa petreaca timp de calitate si sa se relaxeze, trebuie si tu sa fii la fel de relaxata in interactiunile cu membrii. Noi ne-am gandit sa te ajutam in acest sens, oferindu-ti un masaj la locul de munca. Te incurajam de asemenea sa mergi si la sala de fitness pentru intretinere si sa apelezi la chirurgia estetica, daca simti ca este nevoie de mici retusuri.

Daca ai citit pana aici si te simti tentata sa incerci, contacteaza-ne si programeaza-te pentru un interviu. Nu ai nimic de pierdut. Te asteptam !

       Alege ART STUDIO pentru ca meriti ce este mai bun!