In ultimii ani, industria videochatului a luat amploare la noi in tara, Romania ajungand lider mondial in acest domeniu de activitate. Pentru ca videochatul in Romania este o activitate foarte controversata, ne-am decis sa va oferim cateva date reale despre viata fetelor care lucreaza in studioul de videochat, despre castigurile din bransa dar si despre modul de functionare a studiourilor din Bucuresti si din tara.

Studiourile de videochat care se respecta dispun de camere tematice, amenajate cat mai divers si mai atragator pentru membri : mobila moderna, accesorii in culori tipatoare, design impunator. Pentru a atrage si a tine cat mai mult membrii in fata camerei se investesc sume frumoase in designul interior. Sediile studiourilor de videochat de renume arata ca adevarate interioare de lux.

Modelele de videochat pot castiga sume frumoase inca de la inceputul activitatii in studio, cu conditia sa fie serioase, hotarate si sa fie atragatoare, atat fizic, cat si ca personalitate. Modelele încep să facă bani atunci cand membrii chaturilor cere o sesiune privata. Pentru a deveni un model de succes, sesiunea privata trebuie sa tina cat mai mult si sa fie satisfacatoare pentru client, pentru ca acesta sa-si doreasca sa revina.

Castiguri videochat

Daca la inceput, un model angajat la un studio de videochat poate sa castige 1000 de euro pe luna, dupa cateva luni se poate ajunge la castiguri de 4000 sau chiar de 10 000 de euro lunar. Cele mai populare site-uri de videochat sunt vizitate si de 35 – 40 de milioane de utilizatori zilnic, care pot alege sa interactioneze cu una din cele peste 2000 de modele. Desi se crede ca totul se reduce la show-uri erotice, adevarul este ca o sesiune de chat privata cu un membru implica mult mai multa conversație decat nuditate. Un show erotic nu poate dura mai mult de cateva minute, pe cand un model de succes trebuie sa poata petrece zeci si chiar sute de ore in compania unui membru.

Personalul angajat la un studio videochat

Atuul modelelor de succes este siguranta de sine, nivelul ridicat al cunostintelor de limba engleza, aspectul fizic placut si aptitudinile bune de comunicare. Alaturi de modele, la studioul de videochat mai sunt angajati si: un trainer, un profesor de limba engleza, un psiholog si uneori si un make-up artist care le ajuta pe fete sa fie in cea mai buna forma in fata camerelor. Cei mai mulți membri sunt bărbați normali care cauta sa petreaca timp de calitate in compania unei prezente feminine placute. Sunt mulți membri care își caută marea iubire. Cerintele acestora pot fi foarte diverse. Unii vor ca fetele sa le cante, sa le citeasca, sa danseze sau sa se dezbrace. Altii te vor plati doar ca sa te priveasca in timp ce dormi. Trebuie sa fii pregatita pentru orice si sa fii foarte adaptabila, daca vrei sa rezisti in bransa.

La Art Studio nu vei avea parte de surprize neplacute

Atrase de castigurile importante, multe fete devin modele pentru studiourile de videochat . Au existat insa si cazuri cand femeile nu au stiut unde se angajeaza, au fost apoi santajate emotional sau obligate sa practice aceasta meserie si nu au fost platite conform discutiilor initiale. La Art Studio nu vei avea niciun fel de surpriza neplacuta. Noi iti vom spune de la inceput care sunt conditiile angajarii la studio, care este salariul si care sunt bonusurile. Ne tinem de cuvant intotdeauna si ne rasplatim modelele in functie de meritele si implicarea fiecareia. La noi vei simti ca faci parte dintr-o echipa in care oamenii se distreaza si se respecta.

Art Studio s-a evidentiat de-a lungul timpului in peisajul studiourilor de videochat din Bucuresti prin seriozitate, o buna organizare, plata la timp a salariilor, transparenta si profesionalism. Modelele noastre sunt multumite de locul lor de munca, de locatia centrala unde este amplasat studioul videochat si de sumele mai mult decat satisfacatoare pe care le pot incasa la noi. Daca vrei si tu sa ajungi un model de succes si sa-ti vezi visele devenind realitate, te asteptam la un interviu.

Iti doresti un viitor nou si ambitios?